Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Minamino: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην προετοιμασία»

Minamino: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην προετοιμασία»

Η φετινή pre season θα είναι πολύ σημαντική για ορισμένους παίκτες της Liverpool, με έναν από αυτούς να είναι ο Takumi Minamino, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνίστηκε ως δανεικός στην Southampton.

Ο Taki δεν έβρισκε χρόνο στην Liverpool και η απόδοση του στην καλοκαιρινή προετοιμασία θα κρίνει σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον του στο Anfield.

Ο Ιάπωνας αναφορικά με το μέλλον του ανέφερε:

“ Δεν ξέρω τι θα συμβεί, όμως για την ώρα, έχω μπροστά μου την προετοιμασία. Θα ήθελα να επιστρέψω στη Liverpool και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό εκεί. ”

“ Η περσινή ήταν μια σεζόν με πολλές αλλαγές, οπότε ήταν μια δύσκολη σεζόν, η οποία όμως ολοκληρώθηκε. ” Δήλωσε στο Atsuto Uchida.

“ Έφυγα στο εξωτερικό, για να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και νιώθω πως καθημερινά βελτιώνομαι εδώ. ” Ολοκλήρωσε ο διεθνής μέσος.

Δεν θεωρείται πιθανό να παραχωρηθεί ξανά δανεικός ο Taki και αν δεν καταφέρει να πείσει τον Γερμανό τεχνικό και τους συνεργάτες του στην pre season, τότε το πιθανότερο είναι να πωληθεί σε κάποιον σύλλογο.

Ο Jürgen Klopp έχει χαρακτηρίσει τον Minamino ως ένα «μακροχρόνιο project» και μένει να δούμε ποια θα είναι τελικά η απόφαση του.

Στην φετινή προετοιμασία θα κριθεί ο Takumi Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com