Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Kelleher για Alisson, Adrian, Klopp και το μέλλον του στη Liverpool

O Kelleher για Alisson, Adrian, Klopp και το μέλλον του στη Liverpool

O Caoihmin Kelleher είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας πού ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Liverpool μέσα στον Ιούνιο του 2021, μετά τον Adrian.

O νεαρός Ιρλανδός παραχώρησε εκτενή συνέντευξη στο site της ομάδας μετά την υπογραφή του νέου μακροχρόνιου συμβολαίου του, και παρακάτω παρουσιάζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και απαντήσεις.

  • Για τα συναισθήματά του μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τη Liverpool:Γ

«Ναι, φυσικά (είμαι χαρούμενος). Είμαι ευτυχής πού φτάσαμε ως εδώ και τελικά έγινε. Σχεδιαζόταν για λίγους μήνες με τις διαπραγματεύσεις και όλα αυτά, οπότε είμαι ικανοποιημένος πού ολοκληρώθηκε.»

  • Για το τι υπήρχε στο μπροστινό μέρος του μυαλού του όταν αποφάσισε να ανανεώσει, σχετικά με τις φιλοδοξίες του για το μέλλον:

«Για μένα, ήταν μία καλή στιγμή για να δεσμεύσω το μέλλον μου στον σύλλογο για τα επόμενα λίγα χρόνια. Είναι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος και είναι τιμή να είμαι μέρος του, οπότε όταν μού δόθηκε η ευκαιρία να υπογράψω για λίγα περισσότερα χρόνια ήμουν προφανώς ικανοποιημένος. Θέλω να συνεχίσω την πρόοδό μου σε αυτόν τον σύλλογο.»

  • Για το τι του έχει πει ο Klopp για τον ρόλο του την επόμενη σεζόν:

«Είχα μερικές συζητήσεις με τον Jurgen και επίσης με τους προπονητές τερματοφυλάκων, τον John (Achterberg) και τον Jack (Robinson), όμως όχι και τόσες πολλές, γιατί θεωρώ ότι το κύριο μέρος των συζητήσεων θα γίνει στην pre-season, βλέποντας πώς προχωράει η pre-season. Είπε απλά ότι ήταν πολύ χαρούμενος με το πώς τα πήγα την περασμένη σεζόν, με τις ευκαιρίες πού πήρα και ότι τα πήγα πολύ καλά όποτε έπαιξα, οπότε θέλω απλά να συνεχίσω την πρόοδό μου του χρόνου και να συνεχίσω να ωθώ τον Ali και τον Adrian, να δώσω συνέχεια στον ανταγωνισμό και να τα πάω όσο καλύτερα μπορώ.»

  • Για το πώς είναι να δουλεύει κάθε μέρα με τον καλύτερο τερματοφύλακα του κόσμου (όπως χαρακτήρισε τον Alisson o δημοσιογράφος του site):

«Πολύ ωραίο. Όπως είπες, οι 3 μας (τερματοφύλακες) ωθούμε ο ένας τον άλλο (για να γίνουμε καλύτεροι) κάθε μέρα, οπότε νομίζω ότι αυτός ο ανταγωνισμός είναι καλός για εμάς και επίσης για τον Ali. Ξέρει ότι υπάρχουν δύο κορυφαίοι τερματοφύλακες πίσω του, οπότε χρειάζεται να βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα, και αυτό τον κρατάει σε πολύ καλή κατάσταση. Το να προπονείσαι μαζί του κάθε μέρα και να παίρνεις πράγματα από αυτόν, το να παρακολουθείς τι κάνει στα παιχνίδια, είναι πολύ βοηθητικό για μένα και για την ανάπτυξή μου.»

  • Για τον αν θεωρεί ότι βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, τώρα πού έχει πάρει γεύση ποδοσφαίρου πρώτης ομάδας:

«Ναι, ήταν μία μεγάλη χρονιά για μένα, από την άποψη ότι έπαιξα έπαιξα σε σημαντικά παιχνίδια της πρώτης ομάδας: ‘Ρίχτηκα’ σε παιχνίδια του Champions League και της Premier League και κατάφερα να τα χειριστώ, και αυτό ήταν σπουδαίο για την ανάπτυξή μου. Μου έδωσε πολύ αυτοπεποίθηση για να συνεχίσω, να προσπαθήσω να ωθήσω τον Ali. Ανυπομονώ. Θα συνεχίσω να τον ωθώ, και θα δούμε τι θα συμβεί.»

  • Για το αν πιστεύει ότι και η ανανέωση του Adrian βοηθάει, δεδομένης της σταθερότητας και του καλού κλίματος πού υπάρχει ανάμεσα στους τερματοφύλακες και τους προπονητές τους:

«Ναι, χάρηκα όταν έμαθα ότι ο Adrian υπέγραψε επίσης νέο συμβόλαιο. Ήμουν πολύ χαρούμενος, γιατί οι 3 μας και το προσωπικό, δηλαδή οι προπονητές τερματοφυλάκων τα πηγαίνουμε πολύ καλά και είμαστε μία πολύ δεμένη ομάδα. Έχουμε ακόμα μία σεζόν όλη μαζί, και θα το απολαύσω.»

  • Tέλος, για το αν πιστεύει ότι θα πάρει και του χρόνου χρόνο με την πρώτη ομάδα, ο Kelleher είπε:

«Ναι, όπως είπα, αυτό είναι το βασικό. Όταν έπαιξα σε μερικά παιχνίδια, η μόνη μου σκέψη ήταν ότι θέλω να παίξω και σε άλλα. Νομίζω ότι την επόμενη σεζόν θα πάρω οπωσδήποτε κάποιες ευκαιρίες και θα δούμε τι θα γίνει.»

O Kelleher με τον Fabinho πριν την πολύ καλή του εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ajax στο Anfield.
O Kelleher με τον Fabinho πριν την πολύ καλή του εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ajax στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com