Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο ο Kelleher!

Υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο ο Kelleher!

Η δεύτερη ανανέωση συμβολαίου του καλοκαιριού είναι γεγονός! Οι Reds ανακοίνωσαν πριν από λίγη ώρα πως ο Caoimhin Kelleher υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο!

Ο 22χρονος αποτελεί από τον περσινό Δεκέμβριο την δεύτερη επιλογή της ομάδας για την θέση του τερματοφύλακα και οι Reds ήθελαν να τον ανταμείψουν με ένα νέο και καλύτερο συμβόλαιο, όπως και έκαναν.

Μέσα στον μήνα ο keeper έκανε και την πρώτη του εμφάνιση με την εθνική Ιρλανδίας και είναι έτοιμος να βοηθήσει την Liverpool, όποτε του ζητηθεί την νέα σεζόν, όντας το Νo2, πίσω από τον Alisson Becker.

Ο τερματοφύλακας δήλωσε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του:

“ Είμαι στην ευχάριστη θέση να υπογράψω τελικά το νέο μου συμβόλαιο. Οι διαπραγματεύσεις βρισκόταν σε εξέλιξη για μερικούς μήνες με οπότε χαίρομαι που το έκανα (που ανανέωσε). ”

“ Για μένα, ήταν μια θετική στιγμή το δέσω το μέλλον μου στον σύλλογο για τα επόμενα χρόνια. Είναι τόσο μεγάλος σύλλογος και είναι τιμή μου να είμαι μέρος αυτού, οπότε όταν εφόσον έχω την ευκαιρία να υπογράψω για μερικά ακόμη χρόνια, προφανώς και είμαι ευχαριστημένος. Θέλω απλώς να συνεχίσω την πρόοδό μου στον σύλλογο. ” Είπε ο Kelleher.

“ Ήταν μια μεγάλη χρονιά για μένα όσον αφορά τα παιχνίδια πρώτης ομάδας φέτος . Το να αγωνιστώ στα παιχνίδια του Champions League και της Premier League ήταν κάτι σημαντικό για την ανάπτυξή μου και μπόρεσα να το χειριστώ. ”

“Μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση για να προσπαθήσω να συνεχίσω, για να συνεχίσω να πιέζω τον Ali γιατί μπορώ να παίξω και σε αυτό το επίπεδο και να τα πάω καλά. ”

Συνεχίζει στη Liverpool ο Kelleher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com