Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η υπόσχεση του Robertson μετά τον αποκλεισμό της Σκωτίας

Η υπόσχεση του Robertson μετά τον αποκλεισμό της Σκωτίας

Η Σκωτία ήταν από τις πρώτες εθνικές ομάδες πού αποκλείστηκαν από τα knock-out του Euro, με τον Andy Robertson να εκφράζει τη λύπη του.

Ο Σκωτσέζος αρχηγός μετέφερε τα συναισθήματα όλης της ομάδας μετά την ήττα από την Κροατία την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, δίνοντας αμέσως μετά υπόσχεση επανόδου.

Για να δούμε τι έγραψε στα social media του o Robbo:

«Από πού να ξεκινήσω;»

«Υποθέτω ότι το πρώτο πράγμα πού έχω να κάνω είναι να πω ότι λυπόμαστε πού δεν ανταποκριθήκαμε στο τέλος.»

«Θέλαμε απεγνωσμένα να γράψουμε ακόμα περισσότερη ιστορία, όμως δε φτάσαμε μέχρι εκεί και αυτό πονάει.»

«Το να είμαι αρχηγός αυτής της εθνικής ομάδας και αυτών των αγοριών σημαίνει τα πάντα για μένα, και το συναίσθημα πού είχα οδηγώντας τους σε ένα τουρνουά είναι αδύνατο να περιγραφεί!»

«Αυτό πού μετράει τώρα είναι να κάνουμε όλα όσα μπορούμε για να σιγουρέψουμε ότι αυτή είναι η αρχή ενός υπέροχου ταξιδιού, παρά το τέλος.»

«Θέλουμε περισσότερα. Θέλουμε να προκριθούμε σε περισσότερα μεγάλα τουρνουά και θέλουμε να κάνουμε τους ανθρώπους αυτής της υπέροχης χώρας ακόμα πιο περήφανους.»

«Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να το κάνουμε πραγματικότητα. Σκωτία, ήταν ευχαρίστηση.»

Andy Robertson και Dejan Lovren χαιρετήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στην Κροατία και τη Σκωτία.
Andy Robertson και Dejan Lovren χαιρετήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στην Κροατία και τη Σκωτία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com