Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θα αποκτηθεί δεξί back αν πωληθεί ο Williams

Δεν θα αποκτηθεί δεξί back αν πωληθεί ο Williams

Η Liverpool φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μην αποκτήσει δεξί back, αν πωληθεί το φετινό καλοκαίρι ο Neco Williams, όπως επιθυμεί ο ίδιος.

Ο Ουαλός αμυντικός φέρεται να έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει στη Liverpool και να πάρει μεταγραφή, αναζητώντας μια ομάδα που θα του δώσει περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που συνέβη την περυσινή σεζόν.

Οι Reds τον κοστολογούν στα £10 εκατομμύρια και θα περιμένουν προτάσεις από τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Αν τελικά αποχωρήσει ο διεθνής ποδοσφαιριστής, οι Reds δεν θα αποκτήσουν κάποιον παίκτη για να αποτελέσει το back up του Trent Alexander-Arnold και τον συγκεκριμένο ρόλο θα τον αναλάβουν οι Joe Gomez και Conor Bradley.

Ο έμπειρος Άγγλος αμυντικός έχει αγωνιστεί και κατά το παρελθόν στο δεξί άκρο της άμυνας και έχει αποδείξει πως μπορεί να καλύψει την θέση, όποτε του ζητηθεί, ενώ ο νεαρός Bradley δείχνει να αρέσει πολύ στον Jürgen Klopp.

Ο γεννηθείς το 2003 αμυντικός από την Βόρεια Ιρλανδία έχει αγωνιστεί για την Under 18 και για την Under 23 του συλλόγου, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Μάλιστα, τον περασμένο μήνα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας στη φιλική επικράτηση με 0-3 επί της Μάλτας, παρότι είναι μόλις 17 ετών.

Ο Neco Williams δεν θα αντικατασταθεί αν πωληθεί
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com