Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Liverpool και Manchester United οι πραγματικοί ιδρυτές της ESL»

«Liverpool και Manchester United οι πραγματικοί ιδρυτές της ESL»

Η Liverpool και η Manchester United ήταν οι δύο πραγματικοί ιδρυτές της European Super League, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Barcelona, Joan Laporta.

Μπορεί η European Super League να έμεινε ζωντανή μόνο για 48 ώρες τον περασμένο Απρίλιο, όμως πρόλαβε να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, με τις αναφορές στο συγκεκριμένο εγχείρημα να μην έχουν σταματήσει μέχρι και σήμερα, με την πλέον πρόσφατη να γίνεται από τον πρόεδρο των Blaugrana.

Από τις 12 ιδρυτικές ομάδες της λίγκας που δεν προχώρησε ποτέ, μόνο τρεις, η Barcelona, η Juventus και η Real Madrid δεν έχουν αποχωρήσει επίσημα μέχρι και σήμερα.

Ο Laporta συγκεκριμένα για την ESL δήλωσε:

“ Η Liverpool και η United ήταν οι πραγματικοί ιδρυτές της Super League. ”

“ Η UEFA μας έχει ήδη απειλήσει, όμως οι ομάδες που έφυγαν δεν έχουν πληρώσει ακόμη την αποζημίωση. ”

“ Το project της Super League είναι ζωντανό. Θα είναι η πιο ελκυστική διοργάνωση στον κόσμο και θα βασίζεται στην αξιοκρατία και στην αλληλεγγύη.”

Ο νέος πρόεδρος της Barcelona επίσης δήλωσε πως ο Καταλανικός σύλλογος βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση, γεγονός που αποτελεί και τον βασικό λόγο για τον οποίον επιθυμεί διακαώς την υλοποίηση του project της Super League.

Μόλις 48 ώρες έμεινε ζωντανή η ESL.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com