Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πρόθεση να παραμείνει ο Neco Williams»

«Πρόθεση να παραμείνει ο Neco Williams»

Την πρόθεση να κρατήσει στο ρόστερ της τον Neco Williams και να μην τον παραχωρήσει δανεικό το φετινό καλοκαίρι φέρεται να έχει η Liverpool, σύμφωνα με την Liverpool Echo.

Ο Ουαλός αμυντικός πήρε κάποιες ευκαιρίες την σεζόν που μας πέρασε, κυρίως όταν είχε τεθεί εκτός με τραυματισμό ο Trent Alexander-Arnold και έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών ομάδων της Premier League και της Championship, όπως είναι η Norwich, η Southampton και η Burnley.

Σύμφωνα με τον Paul Gorst της Echo, το πλάνο των Reds είναι να παραμείνει στο ρόστερ ο παίκτης, ώστε να μην χρειαστεί να δαπανηθούν επιπλέον χρήματα για την απόκτηση ενός back up, όπως συνέβη με τον Κώστα Τσιμίκα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Άπαντες στην ομάδα πιστεύουν πως ο Neco Williams θα πάρει πολλές περισσότερες ευκαιρίες, αν τα στόπερ της ομάδας μείνουν υγιείς και μακριά από τους τραυματισμούς, κάτι που δεν συνέβη πέρυσι.

Αν ο Virgil van Dijk, ο Joe Gomez και οι υπόλοιποι κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας αποφύγουν τους τραυματισμούς, τότε ο Jürgen Klopp θα έχει τη δυνατότητα να αλλάζει πιο συχνά τα δύο του ακραία back, όπως είχε δηλώσει άλλωστε ουκ ολίγες φορές και ο ίδιος.

O Neco Williams στο Brighton.
O Neco Williams στην αναμέτρηση του περασμένου Νοεμβρίου με την Brighton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com