Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύο γκολάρες ο Shaqiri, πρόκριση για Williams και Wilson

Δύο γκολάρες ο Shaqiri, πρόκριση για Williams και Wilson

O Shaqiri πανηγυρίζει το καταπληκτικό του γκολ στο χθεσινό Ελβετία-Τουρκία.

Εξαιρετική ημέρα ήταν η Κυριακή για τους παίκτες της Liverpool όσο αφορά το Euro 2020, αφού ο Xherdan Shaqiri σημείωσε δύο υπέροχα τέρματα και οι Neco Williams και Harry Wilson προκρίθηκαν στην φάση των 16, παρά την ήττα της Ουαλίας από την Ιταλία.

Ο Shaq ξεκίνησε φυσικά βασικός στην αναμέτρηση με την Τουρκία και χτύπησε δύο φορές, αρχικά στο 26′ με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής, γράφοντας το 2-0 και στη συνέχεια στο 68ο λεπτό, τελειώνοντας υποδειγματικά την φάση εντός περιοχής για το 3-1 των Ελβετών.

Τα άλλα δύο γκολ του αγώνα επιτεύχθηκαν από τους Seferovic και Kahveci, με την Ελβετία να φτάνει τους 4 βαθμούς και να καταλαμβάνει την τρίτη θέση του ομίλου.

Εκείνη που τερμάτισε δεύτερη στον πρώτο όμιλο ήταν η Ουαλία, αν και γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ιταλία στη Ρώμη, με γκολ του Matteo Pessina.

Κόντρα στους Ιταλούς ξεκίνησε βασικός ο Neco Williams της Liverpool ως αριστερό back-χαφ και αντικαταστάθηκε στο 86ο λεπτό από τον Ben Davies, ενώ ο Harry Wilson πέρασε ως αλλαγή στο ματς αντί του Daniel James της Manchester United.

Η Ουαλία συνεχίζει στους 16 και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της, ενώ η Ελβετία αναμένει να μάθει αν θα συνεχίσει στη διοργάνωση ως τρίτη.

Εξαιρετικός με την Ελβετία ο Xherdan Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com