Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Φέρτε τον Gulasci για δεύτερο πίσω από τον Alisson!»

«Φέρτε τον Gulasci για δεύτερο πίσω από τον Alisson!»

Ο Peter Gulasci είναι από τους τερματοφύλακες πού ξεχώρισαν την πρώτη εβδομάδα του Euro, βοηθώντας την Ουγγαρία στα παιχνίδια με Πορτογαλία και Γαλλία.

Ο πρώην keeper της Liverpool και νυν της Λειψίας ήταν ένας από τους βασικότερους παράγοντες πού οδήγησαν τους Ούγγρους τόσο να κοντράρουν σχεδόν μέχρι τέλους τους Ίβηρες, όσο και να πετύχουν μία από τις μεγαλύτερες μέχρι στιγμής εκπλήξεις του τουρνουά, παίρνοντας χθες ισοπαλία από τους Τρικολόρ.

Η παρουσία του Peter στο Euro, όπως και η γενικότερη τεράστια πρόοδος πού έχει σημειώσει στην καριέρα του από τότε πού αγωνιζόταν στο Anfield και δεν κατάφερε να μονιμοποιηθεί στην πρώτη ομάδα των Reds δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς της ομάδας μας, οι οποίοι εξέφρασαν -μέσω Twitter, ως συνήθως- είτε την επιθυμία να ξαναδούν τον παίκτη να φοράει τη φανέλα της, είτε μία σχετική λύπη για το ταλέντο του Gulasci, το οποίο έμεινε εν πολλοίς αναξιοποίητο στο Anfield.

Σας παρουσιάζουμε τα σχόλια πού γράφτηκαν για τον Ούγγρο τερματοφύλακα μετά την ισοπαλία των Μαγυάρων με τη Γαλλία:

  • «Gulasci, επίστρεψε στη Liverpool και γίνε το νούμερο 2 μας, φίλε!»
  • «Ο τρόπος πού ο Gulasci έχει βελτιωθεί από τις μέρες του στη Liverpool είναι τρελός.»
  • «Δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτός είναι ο ίδιος Peter Gulasci πού ήταν η τρίτη μας επιλογή τερματοφύλακα και δεν ξεκίνησε ούτε σε ένα παιχνίδι της πρώτης ομάδας στην εποχή του Rafa!»
  • «Ο Peter Gulácsi είναι ο τερματοφύλακας του τουρνουά για μένα. Δε μπορώ να πιστέψω ότι τον είχαμε εκτός αποστολής να ‘σαπίζει’!»
  • «Ο Peter Gulácsi είναι ακόμα 31. Πολύ νέος για τερματοφύλακας. Αναρωτιέμαι αν θα ήθελε μία ευκαιρία για να εξιλεωθεί στο Anfield. Δεν είναι υποχρεωμένος, όμως εμένα θα μού άρεσε πολύ να τον διεκδικήσουμε. Θα προσέφερε ισχυρό ανταγωνισμό στον Ali (σ.σ. Alisson)
  • «Ο πρώην Κόκκινος Peter Gulácsi είναι πολύ καλύτερος τερματοφύλακας από τους Adrian και Karius!»
O Peter Gulasci κατά τη διάρκεια του χθεσινού Ουγγαρία-Γαλλία.
O Peter Gulasci κατά τη διάρκεια του χθεσινού Ουγγαρία-Γαλλία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com