Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «H Liverpool πουλά Shaqiri και Origi να για φέρει νέο παίκτη στην επίθεση»

«H Liverpool πουλά Shaqiri και Origi να για φέρει νέο παίκτη στην επίθεση»

Ο Jurgen Klopp φέρεται να προετοιμάζει το έδαφος για ανακατατάξεις στην επίθεση της Liverpool, οι οποίες επηρεάζουν το μέλλον των Shaqiri και Origi.

Το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ, και συγκεκριμένα αυτό του αξιόλογου δημοσιογράφου Fabrizio Romano, θέλει τον Γερμανό να έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση νέου επιθετικογενούς παίκτη, και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί τόσο να απελευθερωθεί χώρος στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας, όσο και να βρεθούν νέοι οικονομικοί πόροι.

Ο χώρος και οι πόροι αυτοί λοιπόν ενδέχεται να προκύψουν από την πώληση των δύο επιθετικογενών παικτών, οι οποίοι δεν αποτέλεσαν ποτέ την πρώτη προτεραιότητα του προπονητή των Reds την περσινή σεζόν (όχι ότι o Shaq την αποτέλεσε παλιότερα).

Για να δούμε τι είπε ο Ιταλός δημοσιογράφος στο podcast «Here We Go»:

«(η Liverpool) Εργάζεται για να πουλήσει παίκτες. Οπότε, η προτεραιότητά της, προκειμένου να φέρει έναν καινούριο παίκτη επίθεσης, είναι να πουλήσει έναν επιθετικογενή παίκτη, και ο Shaqiri θα είναι ένας από αυτούς.»

«Έχει μερικές προτάσεις από την Ιταλία. Οπότε ο Shaqiri θα είναι εκτός Liverpool σε μερικές βδομάδες, αν έρθει η σωστή πρόταση.»

«Τα ίδια ισχύουν και για τον Origi. Θέλουν περισσότερα από 20.000.000 ευρώ για αυτόν, οπότε θα δούμε αν κάποια ομάδα θα κάνει μία τέτοια πρόταση.»

Origi και Shaqiri στο ιστορικό παιχνίδι με τη Barcelona.
Origi και Shaqiri στο ιστορικό παιχνίδι με τη Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com