Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gary Lineker για Aleksander Isak: «Είναι υποδειγματικό ταλέντο!»

Gary Lineker για Aleksander Isak: «Είναι υποδειγματικό ταλέντο!»

Το όνομα του Aleksander Isak της Real Sociedad, ο οποίος έχει συνδεθεί με τους Reds, εξύμνησε ο θρυλικός Άγγλος επιθετικός Gary Lineker.

Ο 21χρονος επιθετικός, αν και δεν έχει σκοράρει ακόμα στο UEFA Euro 2020, έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του, δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή εικόνα του με τους Βάσκους στη φετινή LaLiga.

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός σκόραρε 17 γκολ και έδωσε δύο ασίστ σε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πέρυσι.

Ο νεαρός με καταγωγή από την Ερυθραία, ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΙΚ Stockholm, μέχρι το καλοκαίρι του 2017 όταν η Borussia Dortmund δαπάνησε 8.5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του. Μετά από μία μέτρια σεζόν στη Γερμανία και ένα πετυχημένο δανεισμό στην Willem II της Ολλανδίας, η Real Sociedad τον απέκτησε έναντι 6.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Έχει πια καταφέρει να γίνει βασικό στέλεχος της εθνικής της χώρας του. Με την φανέλα εκείνης τον παρακολούθησε ο Gary Lineker, ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, ο θρυλικός φορ έγραψε στο Twitter: «Δεν νομίζω πως υπάρχει αμφιβολία πως ο Aleksander Isak θα προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη. Υποδειγματικό ταλέντο!».

Και δεν έχει άδικο. Σύμφωνα με την AS, Arsenal, Chelsea και Liverpool ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή. Λόγο για ματιές από την Liverpool κάνει και η Noticias de Gipuzkoa από το San Sebastian. Τα δημοσιεύματα έχουν λογική, καθώς στα 21 του ο Isak είναι από τα πιο hot ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Παρόλα αυτά, το ποσό που αξιώνει η Real Sociedad, σύμφωνα πάντα με τα εν λόγο δημοσιεύματα, φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο φαντάζει απαγορευτικό για τους Reds.

Οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με το μέλλον του παίκτη αναμένεται μετά τη λήξη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Aleksander Isak έχει χαρακτηρισθεί στο παρελθόν ως ο νέος Zlatan Ibrahimovic
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com