Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρον της Liverpool για τον Adam Hlozek της Sparta Prague»

«Ενδιαφέρον της Liverpool για τον Adam Hlozek της Sparta Prague»

Νέο ρεπορτάζ, από το Football Insider αυτή τη φορά, ενώνει το όνομα του διεθνή ποδοσφαιριστή Adam Hlozek με την Liverpool.

Ο 18χρονος επιθετικός σκόραρε πέρυσι με την τσεχική Sparta Prague 15 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μοίρασε και 9 ασίστ σε 22 συμμετοχές.

Οι εμφανίσεις του ήταν τόσο εντυπωσιακές που ο νεαρός έχει κερδίσει μία θέση στην ομάδα των Τσέχων για το UEFA Euro 2020, παίζοντας στα δύο παιχνίδια ως αλλαγή στη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Παρόλα αυτά, στην Sparta Prague αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο κέντρο της επίθεσης σε ένα σύστημα 3-5-2. Πρόκειται για σχετικά γρήγορο παίκτη (για αυτό άλλωστε μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης), με καλό έλεγχο της μπάλας και με έφεση στο σκοράρισμα.

Χαρακτηριστικό του τελευταίου είναι το γεγονός ότι στον αγώνα απέναντι στην FC Zbrojovka Brno σκόραρε 4 γκολ σε 23 λεπτά.

Άλλες ομάδες όπως οι West Ham και AC Milan έχουν ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή, όμως το ενδιαφέρον από την Liverpool είναι πολύ ζεστό.

Το κόστος μιας ενδεχόμενης μεταγραφής υπολογίζεται πως θα φτάσει τα 15 με 20 εκατομμύρια λίρες.

Ο ποδοσφαιριστής έχει τα στοιχεία που ψάχνει ο Klopp στο σέντερ φορ. Είναι ψηλός (βλέπει το κόσμο από τα 188 εκατοστά), έχει ταχύτητα και το εύκολο γκολ. Αν και δεν έχει δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο, φαντάζει ως μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη, ο οποίος θα ήταν χαρούμενος να βρίσκεται πίσω από τους 4 της επίθεσης στην σειρά των επιλογών του Γερμανού.

Ο Adam Hlozek (αριστερά) είναι στην ομάδα της Τσεχίας για το UEFA Euro 2020

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com