Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Προγνωστικά Euro 2020. Ημέρα ειδικών συνθηκών.

Προγνωστικά Euro 2020. Ημέρα ειδικών συνθηκών.

Στην πρώτη αναμέτρηση της ημέρας, στα προγνωστικά Euro 2020 η Ουγγαρία φιλοξενεί τη Γαλλία στη Βουδαπέστη σε έναν αγώνα με ξεκάθαρο φαβορί.

Οι Ούγγροι άντεξαν απέναντι στην Πορτογαλία μέχρι το 84ο λεπτό. Από κει και πέρα δέχτηκαν 3 γκολ από το Ρονάλντο και την παρέα του. Δύσκολη η αποστολή τους απόψε σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Είπαμε, παίζουν χωρίς άγχος και εντός έδρας, αλλά η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη.

Οι Γάλλοι ξεκίνησαν με το δεξί, παίρνοντας το ντέρμπι με τους Γερμανούς. Ένα αυτογκόλ του Χούμελς ήταν αρκετό για να τους δώσει τους 3 βαθμούς. Σήμερα στο πιο εύκολο ματς του ομίλου οφείλουν να κλειδώσουν την πρόκριση και να πάνε άνετοι στο ματς με την Πορτογαλία.

Στο μεγάλο ματς της βραδιάς, η Πορτογαλία “φιλοξενεί” τη Γερμανία, τυπικά, στο Μόναχο, σε έναν αγώνα που μπορεί να κρίνει πολλά για την τύχη των δύο ομάδων.

Οι Πορτογάλοι τα χρειάστηκαν στην πρεμιέρα. Τελικά κέρδισαν και πλέον αρχίζουν τα δύσκολα με τις αναμετρήσεις με Γερμανία και Γαλλία να έπονται. Ακόμα δυσκολότερο το σημερινό ματς, απέναντι σε ένα πληγωμένο θηρίο, παρά το επόμενο απέναντι σε μια αδιάφορη (πιθανότατα) Γαλλία.

Οι Γερμανοί θέλουν όσο τίποτα το σημερινό παιχνίδι. Ακόμα και για την τρίτη θέση, χρειάζονται τουλάχιστον ένα βαθμό. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας και δύσκολα θα μείνουν με άδεια χέρια. Άλλωστε ακόμα και στο παιχνίδι με τη Γαλλία, θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com