Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποσύρεται η Arsenal για Odegaard, στο «παιχνίδι» η Liverpool

Αποσύρεται η Arsenal για Odegaard, στο «παιχνίδι» η Liverpool

Καθώς δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρουν την Arsenal να αποσύρεται από το κυνήγι του Martin Odegaard, η Liverpool μπορεί πλέον να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί στόχο των Reds από το 2014.

Τον Δεκέμβριο του 2014, ο Odegaard πέρασε από δοκιμαστικά στη Liverpool και προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα στο Melwood. Ωστόσο, η Real Madrid νίκησε τους Reds και απέσπασε την υπογραφή του διεθνούς νορβηγού μέσου.

Η ισπανική AS ανέφερε πρόσφατα ότι η Liverpool εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον 22χρονο Martin Odegaard ενώ η Defensa Central, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ανέφερε ότι πιθανή απόκτηση του θα στοίχιζε περίπου 51 εκατομμύρια λίρες.

Ο Νορβηγός playmaker πέρασε το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν δανεικός στο Emirates και η Arsenal θεωρείτο ότι εργαζόταν προς την κατεύθυνση μόνιμης συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, η AS ισχυρίζεται τώρα ότι οι Gunners έχουν αποσυρθεί από το κυνήγι της υπογραφής του, γιατί ο Νορβηγός μέσος είναι αποφασισμένος να παλέψει για τη θέση του στη Real Madrid.

Η Liverpool, όμως, θα μπορούσε να αποδειχθεί ειδική περίπτωση, καθώς ο Νορβηγός είναι δηλωμένος οπαδός των Reds. Συνεπώς, ο Odegaard μπορεί να επιθυμεί να παλέψει για μια θέση στη Real, αλλά η αγάπη του για τη Liverpool θα μπορούσε να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα, εάν οι Reds μετουσιώσουν σε πράξη το φημολογούμενο ενδιαφέρον τους.

Αποσύρεται η Arsenal για Odegaard, στο «παιχνίδι» η Liverpool
Ο Odegaard με τον Brendan Rodgers στο Melwood το 2014
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com