Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι 7 παίκτες πού θα στερηθεί η Liverpool τέλη Γενάρη-αρχές Φλεβάρη

Οι 7 παίκτες πού θα στερηθεί η Liverpool τέλη Γενάρη-αρχές Φλεβάρη

Salah, Mane και Keita μέσα στους παίκτες της Liverpool πού θα χρειαστεί -εκτός απροόπτου- να εκπροσωπήσουν τις εθνικές τους μέσα στον χειμώνα.

Εκτός από τους Mo Salah, Sadio Mane και Naby Keita για τους οποίους ήδη ενημερωθήκατε, η Liverpool θα στερηθεί κι άλλους μέσα στη σεζόν 2021-22.

Σε σχέση αρχικά με τους τρεις Αφρικανούς, οι οποίοι αποτελούν τους απόλυτους stars των εθνικών τους ομάδων, δε χωράει καν συζήτηση για το αν θα συμπεριληφθούν στις αποστολές των εθνικών ομάδων της Αιγύπτου, της Σενεγάλης και της Γουινέας αντίστοιχα, οι οποίες έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο μόνος τρόπος δηλαδή να μη βρεθούν στα γήπεδα του Καμερούν είναι να είναι τραυματίες εκείνη την περίοδο (κάτι διόλου απίθανο στην περίπτωση του Naby), οπότε και πάλι ο Klopp δε θα τους έχει διαθέσιμους.

Ο τέταρτος είναι ο Takumi Minamino (πού για λόγους οικονομίας της συζήτησης θα θεωρήσουμε δεδομένο ότι θα είναι στο ρόστερ των Reds του χρόνου), o οποίος επίσης είναι από τους καλύτερους παίκτες της εθνικής Ιαπωνίας, συνεπώς θα την εκπροσωπήσει στους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ εκείνης της περιόδου.

Τέλος έχουμε το βραζιλιάνικο τρίο, Alisson Becker, Bobby Firmino και Fabinho, οι οποίοι επίσης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ενταχθούν στην εθνική Βραζιλίας, πάλι για αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του χειμώνα του 2022.

Οι συγκεκριμένοι 7 παίκτες της Liverpool μάλιστα θα στερηθούν την ξεκούραση του winter break πού ξεκίνησε να εφαρμόζεται τη σεζόν 2019-20 στην Premier League, καθώς το χειμωνιάτικο αυτό διάλειμμα, πού επιτρέπει στις ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος ένα σαββατοκύριακο χωρίς αγωνιστική δράση λίγο μετά τα μισά της σεζόν, συμπίπτει χρονικά με το Africa Cup of Nations και τα προκριματικά του Μουντιάλ για τις αμερικανικές και τις ασιατικές ομάδες.

Οι τέσσερις της φωτογραφίες (ο Keita αχνοφαίνεται πίσω από τον Mane) και οι Alisson, Fabinho και Minamino) θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους τον ερχόμενο χειμώνα.
Οι τέσσερις της φωτογραφίες (ο Keita αχνοφαίνεται πίσω από τον Mane) και οι Alisson, Fabinho και Minamino) θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους τον ερχόμενο χειμώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com