Είσαι εδώ
Home > ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ > Βηματοδότης στην καρδιά του Κρίστιαν Ερικσεν

Βηματοδότης στην καρδιά του Κρίστιαν Ερικσεν

Όταν ο Κρίστιαν Ερικσεν σωριάστηκε στο έδαφος, στη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία το περασμένο Σάββατο, μία ολόκληρη ήπειρος πάγωσε. Οι γιατροί της αποστολής και η παρουσία του φορητού απινιδωτή του έσωσαν τη ζωή. Κοντά μια βδομάδα μετά την ανακοπή, ο Ερικσεν παραμένει στο νοσοκομείο, ενώ πλέον έχει ληφθεί η απόφαση να του τοποθετηθεί βηματοδότης. Πάντως όσο οι όμιλοι Euro 2020 συνεχίζουν να προχωράνε, τα μηνύματα στήριξης αυξάνονται.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας γνωστοποίησε πως ο αρχίατρος της Εθνικής, Μόρτεν Μπόερσεν, μίλησε με το νοσοκομείο και ενημερώθηκε ότι η καρδιακή αρρυθμία του Ερικσεν κάνει επιτακτική την εισαγωγή βηματοδότη, κάτι που αποδέχθηκε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Μέσα σε ξεκάθαρο κλίμα συγκίνησης αλλά και συνεχιζόμενης παγωμάρας, η Δανία αντιμετωπίζει σήμερα το Βέλγιο, στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης. Μετά την ήττα από τη Φινλανδία στην πρεμιέρα, η Δανία είναι υποχρεωμένη να ψάξει τη νίκη, όμως μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή κόντρα στην ποιοτική ομάδα του Βελγίου.

Το Βέλγιο έχει θέσει ως ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και έχει σε εξαιρετική κατάσταση τον Ρομέλου Λουκάκου. Ο επιθετικός της Ιντερ μετρά εννέα γκολ στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια του Βελγίου. Δύο εξ αυτών τα πέτυχε απέναντι στη Δανία για το Nations League. Γενικώς το Βέλγιο είναι μία ομάδα που σκοράρει κατά  ριπάς. Συγκεκριμένα, μετρά 31 σερί ματς στα οποία έχει βρει δίχτυα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com