Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διχασμένοι για Benitez στην Everton οι οπαδοί της Liverpool

Διχασμένοι για Benitez στην Everton οι οπαδοί της Liverpool

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών θέλουν τον Rafa Benitez να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Everton για να αναλάβει τον πάγκο της.

Ο πρώην προπονητής της Liverpool, ιδιοκτήτης σπιτιού στην πόλη και πάντα αγαπητός στην πλειοψηφία των «Κόκκινων» οπαδών είναι εξαιρετικά πιθανό να αποτελέσει τον διάδοχο του Carlo Ancelotti στους γείτονες Toffees, και αυτό, όπως ήταν απόλυτα αναμενόμενο, επέφερε ένα κύμα αντιδράσεων στις τάξεις των οπαδών της ομάδας μας.

Οι αντιδράσεις αυτές δεν ήταν αποκλειστικά αρνητικές, καθώς υπήρξαν τόσο οι οπαδοί πού χάρηκαν για το γεγονός ότι η καριέρα του Rafa συνεχίζεται στο υψηλότατο επίπεδο της Premier League, όσο και αυτοί πού ενοχλήθηκαν μεν, ωστόσο η αγάπη τους για τον Ισπανό και η προοπτική του να επιστρέψει στην πόλη πού και εκείνος αγαπάει τους χαροποίησε.

Ξεκινάμε με τα «δυσαρεστημένα» σχόλια:

  • «Ελπίζω όλο αυτό να είναι fake news!»
  • «Δε μπορείς να είσαι ένας θρύλος της Liverpool -σαν προπονητής- και μετά να γίνεσαι προπονητής σε αυτούς (Everton). Αυτό πολύ απλά δε μπορεί να συμβεί. Αν το κάνεις, πολύ απλά σε ‘διαγράφουμε’.»
  • «Αν ισχύει ότι ο Rafa πηγαίνει στην Everton, τότε η σημαία του δε μπορεί πια να υψώνεται στο Anfield. Δε γίνεται να υψώνεται η σημαία ενός προπονητή της Everton.»
  • «Δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι πού χαίρονται πού ο Rafa πηγαίνει στην Everton. Άνθρωποι πού είναι απόλυτοι θρύλοι και εμβλήματα της Liverpool, ειδικά προπονητές, δε γίνεται να προπονούν την Everton ή τη Man United. Είναι απλό. Δύο ομάδες είναι (όλες κι όλες αυτές στις οποίες δεν πρέπει να πάει ο Rafa, σύμφωνα με τον οπαδό). Δε χρειάζεται τα μετρητά. Καλύτερα να πάει και να ανεβάσει κατηγορία την Preston ή τη Blackburn!»

Περνάμε σε ένα «ουδέτερο» σχόλιο:

  • «Η αγάπη μου για τον Rafa Benitez είναι άνευ όρων. Είναι θρύλος της Liverpool, και επίσης πρωταθλητής αυτής της πόλης. Δεν του εύχομαι καλή επιτυχία στην Everton, όμως δεν έχω πρόβλημα πού πηγαίνει εκεί – αυτό (η πόλη) είναι το σπίτι του. Αν βάλουν στην άκρη την ιστορία και τον στηρίξουν, θα τους κάνει ‘σωστή’ ομάδα και πάλι.»

Τέλος, υπήρξαν και ορισμένοι οπαδοί των Reds πού δεν ενοχλήθηκαν ή έβαλαν εντελώς στην άκρη την ομάδα στην οποία ετοιμάζεται να μετακομίσει ο Rafa Benitez:

  • «Ο Rafa μπορεί να πάει όπου θέλει, και του εύχομαι τα καλύτερα. Λατρεύει το Merseyside. Αγαπάει τη χερσόνησο.»
  • «Είναι αυτονόητο ότι αυτά πού έκανε αυτός ο άνθρωπος για τον κόσμο αυτής της πόλης (και για την Hillsborough Justice Campaign –την καμπάνια δικαίωσης των θυμάτων της τραγωδίας του Hillsborough-) σημαίνουν ότι θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ. Είναι θετός γιος της πόλης, είναι ο Rafa!»
  • «Ο Benitez έδωσε 96.000 λίρες στο Hillsborough Family Support Group όταν έφυγε από τη Liverpool. Πράξεις σαν αυτή ξεπερνούν κατά πολύ το ποιας ομάδας τα χρώματα θα φορέσει.»
O Rafa Benitez ως αντίπαλος της Everton του Marco Silva.
O Rafa Benitez ως αντίπαλος της Everton του Marco Silva.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com