Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποψήφιος για το Golden Boy Award ο Curtis Jones

Υποψήφιος για το Golden Boy Award ο Curtis Jones

Υποψηφιότητα για το Golden Boy Award έχει για μια ακόμη χρονιά η Liverpool, αφού το φετινό βραβείο θα διεκδικήσει μεταξύ άλλων και ο μέσος της ομάδας, Curtis Jones.

Το Golden Boy Award απονέμεται από το 2003 από την Ιταλική εφημερίδα, Tuttosport στον καλύτερο Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών.

Ο νικητής του βραβείου αποφασίζεται μετά από σχετική ψηφοφορία δημοσιογράφων από χώρες, όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ρωσία και η Ελβετία.

Ο Raheem Sterling είναι ο μοναδικός παίκτης της Liverpool που έχει κερδίσει το βραβείο, ενώ το περσινό δόθηκε στον Erling Haaland της Borussia Dortmund.

Το Golden Boy Award το έχουν κερδίσει και οι Kylian Mbappe, Sergio Aguero, Paul Pogba, Mario Gotze, Lionel Messi και Wayne Rooney.

Ο Neco Williams βρέθηκε στους τελικούς 40 υποψήφιους πέρυσι, όμως φέτος δεν βρίσκεται ούτε στους 100 αρχικούς υποψηφίους, με τον Curtis Jones να είναι ο μοναδικός Κόκκινος που θα διεκδικήσει το βραβείο.

Επίσης υποψήφιοι είναι και οι Bellingham, Saka, Eduardo Camavinga, Jeremy Doku, Ryan Gravenberch, Mason Greenwood, Youssoufa Moukoko, Jamal Musiala, Nuno Mendes, Rodrygo, Florian Wirtz και Jurrien Timber.

Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου είναι ο Bellingham της Borussia Dortmund και της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν στην Bundesliga, ενώ ξεχώρισε και στο Uefa Champions League.

Θα διεκδικήσει το Golden Boy Award ο Curtis Jones.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com