Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σε συζητήσεις για την μεταγραφή του Donyell Malen η Liverpool»

«Σε συζητήσεις για την μεταγραφή του Donyell Malen η Liverpool»

Σε διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Donyell Malen της PSV Eindhoven βρίσκεται η Liverpool σύμφωνα με το Sky Deutschland.

Το άρθρο της επίσης γερμανικής TeamTalk, που βασίζεται πάνω στην πληροφορία του Sky της χώρας της, αναφέρει πως οι Liverpool και Dortmund έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή, με τους Reds να είναι πιο μπροστά στις συζητήσεις.

Παρά το γεγονός ότι οι πολλοί τραυματισμοί ήρθαν στα χαφ και στην άμυνα, από την Liverpool έλειπαν εναλλακτικές και στην επίθεση, με τους Shaqiri και Origi να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα. Ο Diogo Jota έδωσε μια νέα διάσταση στο παιχνίδι της Liverpool, όμως με τους δύο προαναφερθέντες να μην έχουν μέλλον στο Anfield, ένας ακόμα επιθετικός φαίνεται να είναι προ των πυλών.

Μετά τα σενάρια για τον Patson Daka της Slazburg, ο Ολλανδός επιθετικός συνδέεται τώρα με τους Reds, με την PSV να ζητά 25.700.000 λίρες.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Hollandia, πριν τον εντοπίσει ο Ajax. Το 2015 έκανε το βήμα για την Arsenal, με την PSV Eindhoven να πληρώνει το καλοκαίρι του 2017 περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ για να τον αγοράσει. Από τότε έχει καθιερωθεί στην ομάδα της χώρας του, παίζοντας και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα, την ευχέρεια στη τρίπλα και τα καλά τελειώματα. Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα έτοιμο ποδοσφαιριστή, όμως είναι από τα πιο ενθουσιώδη ταλέντα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Malen πέρυσι σε 32 συμμετοχές έβαλε 19 γκολ και έδωσε 8 ασίστ, κερδίζοντας μία θέση στο UEFA Euro 2020 με την εθνική των Ολλανδών και τραβώντας πολλά βλέμματα στην Ευρώπη (ξανά) πάνω του. Συγκεκριμένα, η Dortmund φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή βλέποντας στο πρόσωπο του τον αντικαταστάτη του Jadon Sancho, ο οποίος δύσκολα θα παίζει για τους Βεστφαλούς.

Το κατά πόσο η υπόθεση θα φτάσει σε happy ending θα φανεί μετά την ολοκλήρωση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Malen είναι μέλος της 26αδας των Ολλανδών στο Euro
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com