Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκινά η ανακατασκευή της Anfield Road End

Ξεκινά η ανακατασκευή της Anfield Road End

Έτοιμη να ξεκινήσει είναι η ανακατασκευή της Anfield Road End, με την οποία η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου της Liverpool θα ξεπεράσει τις 61.000 θέσεις.

Οι Reds αναμένεται να λάβουν την τυπική έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης την Πέμπτη και έχουν ήδη ξεκινήσει την προεργασία τους, καθώς από χθες έκλεισε ο δρόμος έξω από την Anfield Road End, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες η ανακατασκευή της κερκίδας.

Στην συγκεκριμένη εξέδρα αναμένεται να προστεθούν 7.000 νέες θέσεις, με το συνολικό κόστος του έργου να αγγίζει τα £60 εκατομμύρια.

Το έργο έχει ανατεθεί στην κατασκευαστική εταιρεία, KSS Architects, η οποία είχε αναλάβει τόσο την ανακατασκευή της Main Stand, όσο και το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Kirkby, το The AXA Training Centre.

Οι Reds θέλουν να έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή της εξέδρας μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ώστε να μπορεί να φιλοξενεί το θρυλικό γήπεδο περισσότερους από 61.000 φιλάθλους με την έναρξη της σεζόν 2023-24.

Σημαντικό είναι να ξεκαθαριστεί πως δεν θα αλλάξει κάτι στο πρωτόκολλο διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων της ομάδας, παρά την ανακατασκευή της εξέδρας, ακριβώς όπως είχε γίνει και με την ανακατασκευή της Main Stand, η οποία ολοκληρώθηκε το 2016.

Ξεκινά άμεσα η ανακατασκευή της Anfield Road End.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com