Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον από 5 αγγλικές ομάδες για τον Neco Williams

Ενδιαφέρον από 5 αγγλικές ομάδες για τον Neco Williams

Τα ερωτηματικά πού είχαν αρχίσει να δημιουργούνται τις προάλλες για την τύχη του Neco Williams την επόμενη σεζόν εξακολουθούν να υφίστανται.

Τις προάλλες διαβάζαμε -και εν συνεχεία σας μεταφέραμε- για την υπαρκτή πιθανότητα παραχώρησης του νεαρού Ουαλού ως δανεικού προκειμένου να «ψηθεί» και να επιστρέψει πιο ανταγωνιστικός απέναντι στον Trent Alexander-Arnold, και τώρα οι γενικολογίες περί της πιθανής αποχώρησής του έγιναν λίγο πιο συγκεκριμένες.

Τα τελευταία ρεπορτάζ της Liverpool ECHO αναφέρουν ότι ναι μεν προς το παρόν ο Klopp δεν έχει σκεφτεί να αποδεσμεύσει τον παίκτη για την επόμενη σεζόν, παρ’ όλα αυτά υπάρχει αξιόλογος αριθμός ομάδων πού ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του.

Ο συνολικός αριθμός των ομάδων αυτών, σύμφωνα πάντα με την ECHO, είναι πέντε, και όλες από την Premier League ή την Championship.

Οι ομάδες της PL πού η ECHO εμφανίζει ως ενδιαφερόμενες είναι οι Southampton, Burnley και η πρόσφατα προωθημένη στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου Norwich City, ενώ οι ομάδες της Championship είναι οι Cardiff (στην οποία φέτος αγωνίστηκε δανεικός και ο συμπατριώτης του Neco, Harry Wilson) και Swansea.

O Neco Williams με την εθνική Ουαλίας.
O Neco Williams με την εθνική Ουαλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com