Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν είναι θετική για την συμμετοχή των παικτών της στους Ολυμπιακούς η Liverpool

Δεν είναι θετική για την συμμετοχή των παικτών της στους Ολυμπιακούς η Liverpool

Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Ιαπωνίας πλησιάζει και τρεις παίκτες της Liverpool ενδέχεται να πάρουν μέρους στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, με τους Reds να μην βλέπουν πάντως με καλό μάτι αυτό το ενδεχόμενο.

Οι παίκτες που ενδέχεται να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι οι Mohamed Salah, Takumi Minamino και Ibrahima Konate, με τον Αιγύπτιο να είναι εκείνος που βρίσκεται πιο κοντά από τους άλλους δύο στη συμμετοχή του στο ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Ο Mo έχει ήδη επιλεχθεί από την εθνική ομάδα της Αιγύπτου, εκείνος θέλει να εκπροσωπήσει την χώρα του και αυτό θα συμβεί, αν η Liverpool δώσει την συγκατάθεση της, όπως έχει αναφέρει και ο προπονητής της Under 23 της Αιγύπτου, Shawky Gharib.

Ο Takumi Minamino είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στα πλάνα της εθνικής Ιαπωνίας, ενώ ο Konate θα μπορούσε να επιλεχθεί από την Γαλλία, καθώς δεν έχει κλείσει τα 23 και δεν πιάνει θέση μεγαλύτερου παίκτη.

Αν οι παίκτες των Reds πάρουν τελικά μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τότε θα χάσουν ολόκληρη την Κόκκινη προετοιμασία, καθώς και την πρώτη αγωνιστική της Premier League, αφού οι Αγώνες ολοκληρώνονται στις 8 Αυγούστου και το νέο πρωτάθλημα ξεκινά στις 14 του μηνός.

Εκτός όμως από το ότι δεν θα κάνουν προετοιμασία με την Liverpool, θα πρέπει να μεταβούν και να παραμείνουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια χώρα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Ιαπωνία σκέφτεται να συμπεριλάβει τον Minamino στην αποστολή της.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com