Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας ο Henderson!

Μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας ο Henderson!

Ο Jordan Henderson τιμήθηκε με μία από τις σπουδαιότερες επίσημες βραβεύσεις πού θα μπορούσε να λάβει, για τις δράσεις του στην εποχή της πανδημίας.

Ο αρχηγός της Liverpool χρίστηκε μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (MBE), δεχόμενος έτσι μία τυπική και επίσημου χαρακτήρα αναγνώριση για τις κοινωφελείς δράσεις του.

Οι πράξεις για τις οποίες τιμήθηκε ο μέσος της ομάδας μας είχαν να κάνουν με:

  1. Την πρωτοβουλία «Players Together» πού έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2020, της οποίας πρωτοστάτησε ο αρχηγός και μέσω της οποίας οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές παροτρύνονταν να κάνουν δωρεές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας (NHS).
  2. Την πρωτοβουλία του να γίνει πρεσβευτής του «NHS Charities Together», ενός οργανισμού ο οποίος παρέχει υποστήριξη στο προσωπικό, τους ασθενείς και το εθελοντικό προσωπικό των (240 συνολικά) φιλανθρωπικών ιδρυμάτων του NHS.

Επιπλέον, μέσα στο 2021 ο Hendo παρείχε έμπρακτη υποστήριξη στην καμπάνια πού οργάνωσε η ΜΚΟ «Cybersmile» για το διαδικτυακό bullying, με τίτλο «People Not Profiles», παραχωρώντας τον χειρισμό των προσωπικών του social media στην Οργάνωση, η οποία μέσω των προφίλ του αρχηγού επιχείρησε να αυξήσει τον βαθμό επίγνωσης του κόσμου για τις επιπτώσεις της online κακοποίησης.

O Jordan Henderson με την εθνική Αγγλίας στην προετοιμασία για το Euro.
O Jordan Henderson με την εθνική Αγγλίας στην προετοιμασία για το Euro πού ξεκίνησε χθες το βράδυ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com