Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον Neuhaus

Υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον Neuhaus

Υπαρκτό φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον της Liverpool για τον διεθνή κεντρικό μέσο, Florian Neuhaus.

Τα Γερμανικά μέσα ήταν εκείνα που αποκάλυψαν πρώτα την Παρασκευή το σοβαρό ενδιαφέρον των Reds για τον ποδοσφαιριστή, καθώς και τις πρώτες επαφές που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, για να έρθουν οι Αγγλικές πηγές και να επιβεβαιώσουν.

Τα μέσα του Νησιού και συγκεκριμένα, η Mirror και ο Guardian αναφέρουν σήμερα πως όντως ο 24χρονος αρέσει στην ομάδα του Jürgen Klopp και θα μπορούσε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Gini Wijnaldum, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Paris Saint-Germain.

Ο παίκτης της Borussia Monchengladbach βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας για το Euro και αναμένεται να πάρει κάποιον χρόνο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκίνησε χθες στη Ρώμη.

Οι Reds θα παρακολουθούν στενά την απόδοση του στη διοργάνωση και οι όποιες σχετικές με το μέλλον του εξελίξεις, θα σημειωθούν μετά τη λήξη του Euro ή μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας από αυτό.

Ο Γερμανικός σύλλογος πάντως δεν θα τον παραχωρούσε με λιγότερα από €40 εκατομμύρια και μένει να δούμε αν η Liverpool είναι διατεθειμένη να δώσει το συγκεκριμένο ποσό, για να τον κάνει δικό της.

Ο Florian Neuhaus είναι πράγματι στην μεταγραφική λίστα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com