Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Σενεγάλης ο Sadio Mane

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Σενεγάλης ο Sadio Mane

Με τον πρόεδρο της Σενεγάλης συναντήθηκε την Πέμπτη ο ποδοσφαιριστής της Liverpool, Sadio Mane, ώστε να συζητήσει το πλάνο του για την δημιουργία ενός νέου νοσοκομείου στην πόλη, Bambali, από την οποία κατάγεται ο 29χρονος.

Νοσοκομείο δεν υπάρχει στο Bambali της Σενεγάλης και ο Sadio είχε εκφράσει από πέρυσι την επιθυμία του να το χτίσει εκείνος, κάνοντας ένα πολύτιμο δώρο στους συμπατριώτες του.

Ο επιθετικός των Reds αφού εκπροσώπησε την χώρα του στα φιλικά κόντρα σε Πράσινο Ακρωτήρι και Ζάμπια (σκοράροντας μάλιστα και στις δύο αναμετρήσεις), επισκέφθηκε την πρωτεύουσα της χώρας του, το Dakar για να συναντηθεί με τον πρόεδρο, Macky Sall.

Εκτός από το θέμα του νοσοκομείου, οι δύο άνδρες συζήτησαν επίσης για την εθνική ομάδα και την προετοιμασία της, τα δύο φιλικά που έδωσε τις προηγούμενες μέρες, για τα επόμενα τουρνουά, για το νέο γήπεδο της εθνικής ομάδας, με τον Sadio Mane να ζητά από την κυβέρνηση την παροχή ιατρικού προσωπικού στο νοσοκομείο του Bambali.

Ο επιθετικός των Reds προσπαθεί να βοηθά με κάθε ευκαιρία την χώρα του, όπως είχε αναφέρει και στο ντοκιμαντέρ του που κυκλοφόρησε πέρυσι, έχοντας ήδη χτίσει σχολείο στην πόλη καταγωγής του.

Ο Sadio Mane της Liverpool συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Σενεγάλης, Macky Sall.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com