Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίκτης της χρονιάς για τους φιλάθλους ο Mohamed Salah!

Παίκτης της χρονιάς για τους φιλάθλους ο Mohamed Salah!

Νικητής στη ψηφοφορία των φιλάθλων για το βραβείο PFA Fans’ Player of the Year αναδείχθηκε ο Mohamed Salah, μετά από μια σεζόν την οποία τελείωσε με 37 συμμετοχές, 22 γκολ και 5 ασίστ στο πρωτάθλημα, έχοντας και 14 συμμετοχές, 9 γκολ και 1 ασίστ στις υπόλοιπες διοργανώσεις.

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που ο Αιγύπτιος κερδίζει το εν λόγω βραβείο, μετά την σεζόν 2017-18, την πρώτη του στη Liverpool, όπου έσπασε όλα τα ρεκόρ σκοραρίσματος.

Η νίκη στη ψηφοφορία αυτή έρχεται και ως μία αναγνώριση της πολύ καλής χρονιάς του Salah, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η Liverpool στο διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου.

Ο »Αιγύπτιος Βασιλιάς» των φιλάθλων των Reds είναι τώρα πολυνίκης του βραβείου, ισοβαθμώντας με τους Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo, Thierry Henry και Steven Gerrard στη κορυφή του σχετικού πίνακα.

Ακόμα, η επιτυχία αυτή εδραιώνει την Liverpool στη κορυφή με τους περισσότερους νικητές με 7, δύο μπροστά από την Manchester United. Συγκεκριμένα, εκτός από τα 4 των Salah και Gerrard, το βραβείο έχουν κερδίσει και οι Raul Meireles, Luis Suarez και πέρυσι ο Sadio Mane.

Ακόμα ένα βραβείο για τον Αιγύπτιο επιθετικό
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com