Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ήρθε σε επαφή με Neuhaus η Liverpool»

«Ήρθε σε επαφή με Neuhaus η Liverpool»

Σε επαφή με τον μέσο της Borussia Monchengladbach, Florian Neuhaus ήρθε η Liverpool, σύμφωνα με τα Γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Από το ρόστερ αποχώρησε ο Gini Wijnaldum, ένας από τους παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής τα τελευταία χρόνια και ο δεύτερος σε συνολικό χρόνο συμμετοχής από το 2016, πίσω από τον Bobby Firmino. Το πιο λογικό λοιπόν θα ήταν να αντικατασταθεί ο Ολλανδός.

Ο αντικαταστάτης του θα μπορούσε να ήταν ο Neuhaus, ο οποίος αρέσει στον Jürgen Klopp, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Γερμανικού Sport 1, Florian Plettenberg.

Ο ρεπόρτερ του Γερμανικού μέσου προσθέτει επίσης πως οι Reds θέλουν να αντικαταστήσουν τον Gini Wijnaldum και υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες συζητήσεις με την πλευρά του διεθνή μέσου, ο οποίος δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης.

Η Borussia Monchengladbach θα τον παραχωρούσε με ένα ποσό, το οποίο όμως θα ξεπερνούσε τα €40 εκατομμύρια, καθώς δεν έχει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιο του.

Ο 24χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τον Γερμανικό σύλλογο και την σεζόν που μας πέρασε σημείωσε 8 γκολ και μοίρασε άλλες 8 ασίστ, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Ο Neuhaus είναι διεθνής με την εθνική Γερμανίας, πηγαίνει στο EURO, οπότε οι όποιες σχετικές με το μέλλον του εξελίξεις, θα συμβούν μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Κοιτάζει Neuhaus η Liverpool;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com