Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έρχονται πιο παχιές γραμμές στο VAR της Premier League

Έρχονται πιο παχιές γραμμές στο VAR της Premier League

Τα περσινά προβλήματα του VAR θα επιχειρήσει να λύσει με την εφαρμογή πιο παχιών γραμμών, η Premier League όπως αποκαλύπτουν οι Times σε ρεπορτάζ τους.

Κατά την περσινή σεζόν είδαμε να υποδεικνύονται πολλά αμφιλεγόμενα οφσάιντ τόσο σε αγώνες της Liverpool (π.χ. Aston Villa εντός), όσο και σε άλλων ομάδων, όπως για παράδειγμα της Tottenham Hotspur.

Οι πιο παχιές γραμμές εφαρμόζονται ήδη στο πρωτάθλημα της Eredivisie και στόχος της Premier League είναι από εδώ και στο εξής να πάψουν να υπάρχουν οι υποδείξεις οφσάιντ, λόγω της μασχάλης και άλλων σχετικών λόγων, με το πλεονέκτημα να είναι υπέρ του επιθετικού.

Οι πιο παχιές γραμμές δεν θα είναι διαθέσιμες στις τηλεοπτικές μεταδόσεις, αλλά μόνο στα δωμάτια του VAR στα οποία θα βρίσκεται η διαιτητική ομάδα. Στους τηλεοπτικούς δέκτες θα εμφανίζεται μόνο η οριστική απόφαση, δηλαδή η ακύρωση ή η κατοχύρωση του τέρματος.

Μένει να δούμε αν όντως θα παρουσιαστεί κάποια βελτίωση στη χρήση του VAR και στη λήψη των διαιτητικών αποφάσεων, με τη χρήσητων πιο παχιών γραμμών.

Πάντως, η αλλαγή στις γραμμές του VAR δεν θα είναι η μοναδική που θα εφαρμοστεί, αφού με την έναρξη της νέας σεζόν, στο Anfield θα γίνει χρήση και του αυτόματου οφσάιντ.

Έρχεται αλλαγή στη χρήση του VAR.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com