Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Τα μεταγραφικά της Liverpool δεν επηρεάζονται από το πρόστιμο»

«Τα μεταγραφικά της Liverpool δεν επηρεάζονται από το πρόστιμο»

Η Liverpool και το υπόλοιπο top-6 της Premier League τιμωρήθηκαν με πρόστιμο και με ενδεχόμενες μελλοντικές κυρώσεις για τα γεγονότα της ESL.

Όπως έγραψε προχθές το liverpool.gr, η ομάδα μας, καθώς και οι Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham και Arsenal δέχτηκαν πρόστιμο 3.500.000 λιρών, ενώ θα τους επιβληθούν οι επιπλέον κυρώσεις της αφαίρεσης 30 βαθμών από το πρωτάθλημα και των έξτρα 20.000.000 λιρών πρόστιμο, αν στο μέλλον επιχειρήσουν ξανά να συμμετάσχουν σε παρόμοια αποσπασμένη λίγκα.

Το παραπάνω όμως ήδη επιβληθέν πρόστιμο δε θα παίξει κάποιον αρνητικό ρόλο στα φετινά μεταγραφικά των Reds, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Kieran Maguire.

Ο Maguire ανέφερε τα εξής στο Football Insider:

«Νομίζω ότι (οι επιβληθείσες κυρώσεις) είναι ρεαλιστικές.»

«Φαίνεται ότι αυτά τα πρόστιμα θα πληρωθούν από τους ιδιοκτήτες. Οπότε το μεταγραφικό budget της Liverpool είναι ανεπηρέαστο.»

«Είναι μία πρόκληση για την Premier League, γιατί (η PL) τώρα σκέφτεται: ‘Πώς θα σας τιμωρήσουμε, όταν στην ουσία δεν υπάρχει έγκλημα;'»

«Υπάρχει κάτι πού πολλοί άνθρωποι δεν έχουν συνειδητοποιήσει. Τι έκαναν συλλογικά στην Premier League αυτά τα κλαμπ, νομικά μιλώντας;»

«Είπαν ότι ήθελαν να μείνουν στην Premier League. Το θέμα τους είχε να κάνει με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.»

«Οπότε ήταν δύσκολο για την Premier League να σκαρφιστεί κάτι πού θα ‘κόλλαγε’. Αν πήγαιναν να επιβάλλουν πολύ σοβαρές κυρώσεις, τότε Α) αυτό θα αποξένωνε τις βάσεις οπαδών, και Β) τα κλαμπ θα κινούνταν νομικά.»

Δύο παίκτες πού ήρθαν και δύο πού αποχώρησαν από τη Liverpool τον τελευταίο χρόνο.Δύο παίκτες πού ήρθαν και δύο πού αποχώρησαν από τη Liverpool τον τελευταίο χρόνο.
Δύο παίκτες πού ήρθαν και δύο πού αποχώρησαν από τη Liverpool τον τελευταίο χρόνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com