Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Gini Wijnaldum, είσαι και θα είσαι θρύλος της Liverpool για πάντα»

Klopp: «Gini Wijnaldum, είσαι και θα είσαι θρύλος της Liverpool για πάντα»

Ο Jurgen Klopp για ακόμα μία φορά δεν τσιγκουνεύτηκε τα καλά λόγια για τον Gini Wijnaldum, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην PSG.

Ο πρώην πλέον προπονητής του πρώην πλέον μέσου της Liverpool χαρακτήρισε εκ νέου «θρύλο» τον Gini, και εξέφρασε τη χαρά του για την πενταετή συνεργασία του με έναν παίκτη και άνθρωπο σαν αυτόν.

Οι δηλώσεις του Γερμανού μετά την ανακοίνωση της μετακόμισης του Wijnaldum στο Παρίσι ήταν οι εξής:

«Σαν ομάδα είπαμε αντίο στον Gini στο Anfield, μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Έγινε το δημόσιο αντίο μέσα στο γήπεδο με το pasillo. Μετά όμως υπήρξε και μία πιο ιδιωτική περίσταση.»

«Ήταν δύσκολο για όλους μας, λόγω όλων αυτών των πραγμάτων πού σημαίνει για την ομάδα αυτός ο εκπληκτικός άνθρωπος. Είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας για πολύ καιρό. Δεν υπάρχει τίποτα πού δε θα μου λείψει σε αυτόν!»

«Θα μου λείψει τρελά σαν παίκτης. Ύψιστης ποιότητας, ένας από τους εξυπνότερους παίκτες πού είχα ποτέ το προνόμιο να προπονήσω. Η συνεισφορά του ήταν εξαιρετικά μεγάλη, (ήταν) το όνειρο ενός προπονητή.»

«Σαν άνθρωπος όμως θα αφήσει εξίσου μεγάλη τρύπα. Ένας δοτικός άνθρωπος πού δε θα ευχόσουν να συναντήσεις (σ.σ. ο Klopp πιθανότατα εννοεί ότι δεν ήθελες να έχεις αντίπαλο τον Gini). Ο Gini είναι πολύ δυνατός και ισχυρογνώμων, όμως το κίνητρό του είναι πάντα να βοηθά την ομάδα – πάντα. Οι συμπαίκτες του τον λάτρεψαν και τον σεβάστηκαν εξίσου.»

«Το χαμόγελό του φώτιζε τον χώρο μας. Ήταν ένα τεράστιο μέρος της ‘καυτής’ καρδιάς μας.»

«Φυσικά ανήκει αλλού τώρα, και εκ μέρους της ομάδας του ευχόμαστε να έχει μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία με την PSG. Δεν αποτελεί έκπληξη πού πήγε σε ένα τόσο καταπληκτικό κλαμπ. Γνωρίζοντας την προσωπικότητά του, θα ερωτευτεί την πόλη και την ομάδα – και εκείνοι επίσης.»

«Αντίο, Gini. Ήρθες, είδες, κέρδισες πολλά (σ.σ. ο Klopp παραφράζει ελαφρώς τη λατινική φράση του Ιούλιου Καίσαρα ‘veni, vidi, vici’, και εξομοιώνει το τρίτο μέρος της με τον στίχο της…Liverpool-ίστικης εκδοχής του τραγουδιού ‘Allez, allez, allez’ ‘from Paris down to Turkey, we won the f…lot’). Είσαι ένας θρύλος της Liverpool, τώρα και για πάντα.»

O Gini Wijnaldum με τη φανέλα της Paris Saint-Germain (επεξεργασμένη φωτογραφία).
O Gini Wijnaldum με τη φανέλα της Paris Saint-Germain (επεξεργασμένη φωτογραφία).
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com