Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δανεικός στη σκωτσέζικη Livingston ο Adam Lewis

Δανεικός στη σκωτσέζικη Livingston ο Adam Lewis

Με την φανέλα της ομάδας της σκωτσέζικης Premiership, Livingston θα αγωνίζεται του χρόνου ο 20χρονος αριστερός μπακ της Liverpool, Adam Lewis.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά σε δύο χρόνια όπου ο νεαρός οπισθοφύλακας θα δοθεί δανεικός από τους Reds.

Συγκεκριμένα, ο ο Άγγλος πλάγιος μπακ υπέγραψε για την γαλλική Amiens της Ligue 2 το καλοκαίρι του 2020, όμως ο δανεισμός του διακόπηκε από τη Liverpool τον Γενάρη, καθώς είχε κάνει μόλις 6 συμμετοχές σαν βασικός. Στη συνέχεια, έφυγε ξανά ως δανεικός στην Plymouth Argyle της EFL League One, καταγράφοντας 20 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ. Ενδιαφέρον έχει πως στους »Προσκυνητές» αγωνίστηκε σε ένα σύστημα 3-5-2 έχοντας την ευθύνη για όλη την αριστερή πλευρά, κάτι εντελώς διαφορετικό με το 4-3-3 του Jurgen Klopp στη Liverpool.

Ο νεαρός κρίθηκε έτοιμος για την πρόκληση που φέρνει το ποδόσφαιρο πρώτης κατηγορίας. Έτσι, το ενδιαφέρον της Livingston τον στέλνει βόρεια για να αγωνιστεί για ένα χρόνο στη Scottish Premiership.

Ο Adam Lewis έχει μόλις μία επαγγελματική συμμετοχή, την οποία σημείωσε στη νίκη επί της Shrewsbury Town στον επαναληπτικό του 4ου Γύρου του FA Cup, όταν αγωνίστηκε η ομάδα νέων.

Ο Lewis με την φανέλα της Plymouth

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com