Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Η μεταγραφή στην PSG αποτελεί μια νέα πρόκληση για εμένα»

Wijnaldum: «Η μεταγραφή στην PSG αποτελεί μια νέα πρόκληση για εμένα»

Η Paris Saint-Germain ανακοίνωσε επίσημα σήμερα την απόκτηση του Gini Wijnaldum και ο Ολλανδός παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Γαλλικής ομάδας.

Ο 30χρονος μέσος μετά από 5 σεζόν στο Anfield αποχώρησε από την Liverpool, αποφασίζοντας να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, παρά την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η ομάδα.

Ο Wijnaldum συνολικά πραγματοποίησε 237 εμφανίσεις με τη φανέλα της Liverpool από το 2016, σκοράροντας μάλιστα και 22 τέρματα, εκ των οποίων τα περισσότερα ήταν κρίσιμα σε αγώνες για την Premier League και το Uefa Champions League.

Με την ομάδα του Jürgen Klopp κατέκτησε τέσσερα τρόπαια και ήταν ο παίκτης με τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών από την σεζόν 2016-17 μέχρι και σήμερα, πίσω μόνο από τον Bobby Firmino.

Ο Gini δήλωσε για την μετακίνηση του στην Paris Saint-Germain: 

“ Η μεταγραφή στην Paris Saint-Germain αποτελεί μια νέα πρόκληση για εμένα. Πηγαίνω σε ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Ευρώπη και θέλω να φέρω στην ομάδα όλη μου την επιθυμία και την δέσμευση μου στο φιλόδοξο αυτό project της. ”

“ Η Paris Saint-Germain έχει αποδείξει πόσο καλή είναι τα τελευταία χρόνια και είμαι πεπεισμένος ότι μαζί με τους οπαδούς μας, μπορούμε να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά. ” Σημείωσε ο Wijnaldum.

Ανακοίνωσε τον Wijnaldum η PSG.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com