Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Divock Origi: Ξεκινά να παρέχει νέα υποτροφία σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Liverpool!

Divock Origi: Ξεκινά να παρέχει νέα υποτροφία σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Liverpool!

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Divock Origi, καθώς ξεκινά να παρέχει την δική του υποτροφία, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της πόλης του Liverpool!

Η υποτροφία, Divock Origi θα δοθεί σε δύο φοιτητές, οι οποίοι θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τις σπουδές τους στο πανεπιστήμιο του Liverpool και θα καλύψει τα δίδακτρα τους (£9.250 τον χρόνο). Ένας τρίτος φοιτητής θα λάβει υποτροφία του χρόνου και θα ακολουθήσει ένας ακόμη τον Σεπτέμβριο του 2023.

Στόχος του Βέλγου είναι να μπορέσουν τα παιδιά της πόλης να εκπληρώσουν τα όνειρα τους και να διεκδικήσουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν.

Ο επιθετικός των Reds δήλωσε σχετικά με τη δική του υποτροφία:

“ Είμαι ευλογημένος που μπορώ να έχω αυτή την ευκαιρία. ”

“ Ξέρω τη σημασία που έχει το να σου δίνεται μια ευκαιρία και επίσης πιστεύω πως οι επόμενες γενιές έχουν την δυνατότητα να πετύχουν εξαιρετικά πράγματα. ” Είπε ο Divock.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου, Gavin Brown πρόσθεσε:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζεται μαζί μας ο Divock Origi, για να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους του Liverpool.”

“ Ο Divock αποτελεί έμπνευση για τους νέους ανθρώπους της πόλης μας και η υποστήριξη του θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον σκοπό μας, της εύρεσης των τοπικών ταλέντων και της ανακάλυψης των δυνατοτήτων τους. ”

Σπουδαία κίνηση από τον Divock Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com