Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Μετά το Euro θα εξηγήσω γιατί έφυγα»

Wijnaldum: «Μετά το Euro θα εξηγήσω γιατί έφυγα»

Για τον λόγο της αποχώρησης του από την Liverpool κλήθηκε να μιλήσει ο Gini Wijnaldum σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Ολλανδικό μέσο.

Ο πρώην πλέον παίκτης των Reds τόνισε πως θα αποκαλύψει τον ρόλο αποχώρησης του από την ομάδα, μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του στο Euro με την Ολλανδία.

Ο Gini αναλυτικά ανέφερε:

“ Τώρα δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για την Liverpool και για τον λόγο που έφυγα. Κάποια μέρα θα το κάνουμε αυτό, μετά το τουρνουά. Τότε θα γίνει σε όλους ξεκάθαρο, γιατί τα πράγματα πήραν αυτήν την τροπή. ”

“ Αυτό είναι το πρόβλημα, οι άνθρωποι βλέπουν τα πράγματα από έξω και δεν καταλαβαίνουν. Υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι που με ρώτησαν γιατί δεν αποδέχθηκα την πρόταση ανανέωσης που μου έκανε η Liverpool. ”

“ Αυτή όμως δεν είναι όλη η αλήθεια. Είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Συμβαίνουν πράγματα στο παρασκήνιο, τα οποία είναι πέρα από τον έλεγχο σου ως παίκτης. ”

“ Θα τα εξηγήσω μετά το τουρνουά, γιατί τώρα οι Oranje είναι εκείνοι που μετρούν. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι οι άνθρωποι στο προπονητικό κέντρο, οι υπάλληλοι και οι συμπαίκτες μου θα ήθελαν να μείνω. ” Είπε ο Wijnaldum.

“ Τους είπα περισσότερα πράγματα και έπειτα κατάλαβαν απόλυτα την απόφαση μου. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. ”

Επικεντρωμένος στο Euro ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com