Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καμία σκέψη στη Liverpool για δανεισμό του Caoimhin Kelleher

Καμία σκέψη στη Liverpool για δανεισμό του Caoimhin Kelleher

Παρά την φημολογία των τελευταίων ημερών, ο 22χρονος διεθνής Coimhin Kelleher δεν θα δοθεί δανεικός φέτος το καλοκαίρι, σύμφωνα με το τελευταίο δημοσίευμα της Liverpool Echo.

Η Liverpool, πέρα από το ότι προορίζει το νεαρό Ιρλανδό για αναπληρωματικό του Alisson, θα τον επιβραβεύσει και με ανανέωση συμβολαίου με αυξημένες χρηματικές απολαβές. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έρχεται ως απάντηση στη κουβέντα για ζεστό ενδιαφέρον της Ipswich Town για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός τερματοφύλακας την περασμένη σεζόν καθιερώθηκε ως δεύτερος τερματοφύλακας, παίρνοντας τη θέση του Adrian, καταγράφοντας στη πορεία από δύο συμμετοχές στους ομίλους του UEFA Champions League και στη Premier League και μία στο FA Cup. Ταυτόχρονα, κέρδισε και την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Ιρλανδίας, κάνοντας μάλιστα χθες το ντεμπούτο του κόντρα στους Ούγγρους, έχοντας πολύ θετική απόδοση.

Αυτή ήταν και η 10η του επαγγελματική εμφάνιση, ενώ έχει αγωνιστεί για τις μικρές εθνικές του Έιρε 19 φορές.

Ο Kelleher μεταγράφηκε στους Reds το καλοκαίρι του 2015 από την ερασιτεχνική ομάδα της πόλης που μεγάλωσε, Ringmahon Rangers. Έκτοτε, έχει καταγράψει 51 συμμετοχές στα τμήματα υποδομής, ενώ αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας από το καλοκαίρι του 2018

Ο Kelleher στη πρώτη του προετοιμασία το 2018
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com