Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 9/6/2011 Υπογράφει στους Reds ο Jordan Henderson (vid)

Σαν σήμερα: 9/6/2011 Υπογράφει στους Reds ο Jordan Henderson (vid)

Σαν σήμερα υπογράφει στην Liverpool από την Sunderland, ο διεθνής με την τότε U21 Εθνική Αγγλίας μέσος, Jordan Brian Henderson.

Οι Reds θα πληρώσουν στις «Μαυρόγατες» ένα αδιευκρίνιστο ποσό μεταξύ 16 και 20 εκ λίρες, για να φέρουν στο Anfield, τον ταλαντούχο νεαρό μέσο. Ο Jordan Henderson θα κάνει την 1η του επίσημη εμφάνιση με την famous Red shirt στις 13 Αυγούστου 2011 απέναντι στην πρώην του ομάδα στο Anfield, με τους οπαδούς των Black Cats να τον υποδέχονται με ανάμικτες αντιδράσεις.

Δύο εβδομάδες αργότερα, θα σημειώσει και το 1ο του γκολ με αντίπαλο την Bolton Wanderers στο Anfield (27.8.2011). Στην πρώτη του χρονιά στο Anfield, θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του League Cup 2012 και θα είναι σημαντικό μέλος της ομάδας που διεκδίκησε το πρωτάθλημα την χρονιά 2013/14.

Το τέλος της επόμενης χρονιάς (2014/15) θα τον βρει να διαδέχεται τον Captain Fantastic Steven Gerrard κι έκτοτε θα γράψει την δική του Ιστορία με την famous Red shirt. Ο Jordan Henderson πέρασε πολλές δύσκολες περιόδους μέσα από τραυματισμούς και αμφισβήτηση, όμως ως χαρακτήρας δυνατός και εργατικός, δεν το έβαλε ποτέ κάτω.

Από την εποχή του Jurgen Klopp, απέδειξε σε όλους ότι δικαιωματικά φέρει το περιβραχιόνιο του Αρχηγού, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων με το κοινωνικό του έργο. Στα χρόνια υπό τις οδηγίες του Γερμανού manager ως Αρχηγός κατέκτησε, το Champions League 2019, το UEFA Super Cup 2019, το Clubs World Cup 2019 και την πολυπόθητη Premier League 2020.

Συνολικά ο Jordan Henderson έχει φορέσει την famous Red shirt σε αυτά τα 10 χρόνια στον Σύλλογο 392 φορές, σημειώνοντας 30 γκολ και μοιράζοντας 51 ασίστ.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε 2 video αφιερωμένα στον θρύλο Jordan Henderson, όπως τον αποκάλεσε ο manager των Reds Jurgen Klopp. Το πρώτο είναι από την επίσημη ομάδα και το άλλο έχει όλα τα 30 γκολ του Αρχηγού των Κόκκινων.

Σαν σήμερα: 9/6/2011 Υπογράφει στους Reds ο Jordan Henderson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com