Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Ο Henderson με βοήθησε να επιλέξω την Liverpool»

Virgil: «Ο Henderson με βοήθησε να επιλέξω την Liverpool»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Virgil van Dijk για τον Jordan Henderson, ο οποίος συμπλήρωσε 10 χρόνια στην ομάδα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο αρχηγός ήταν εκείνος που τον βοήθησε να επιλέξει την Liverpool το 2017.

Ο Ολλανδός στόπερ πήρε μεταγραφή στην Liverpool τον Δεκέμβριο του 2017 από την Southampton, με την ομάδα του Klopp να μην είναι η μόνη που τον ήθελε, καθώς σοβαρό ενδιαφέρον υπήρχε και από την Manchester City.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Virgil: 

“ Ο Jordan είναι ένας σπουδαίος τύπος, ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας φανταστικός παίκτης, ένας σπουδαίος αρχηγός για τον σύλλογο, ένας ηγέτης. ”

“ Έχω να πω μόνο θετικά πράγματα για εκείνον. Είχα καλή σχέση με εκείνον και πριν υπογράψω στην Liverpool. ”

“ Είχαμε τον ίδιο μάνατζερ και πριν έρθω στην ομάδα, οπότε βρισκόμασταν σε επαφή και αυτό με βοήθησε να πάρω την απόφαση και να επιλέξω να έρθω στην ομάδα, οπότε δίνω του δίνω τα εύσημα. ”

“ Είμαι χαρούμενος που είναι ο αρχηγός μου. Το να είσαι αρχηγός σε μια ομάδα, όπως η Liverpool είναι μια μεγάλη δουλειά και θεωρώ πως την κάνει φανταστικά. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που ο κόσμος δεν βλέπει, γιατί συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες και μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, τα οποία οργανώνονται από τον αρχηγό και τα κάνει τέλεια. ”

“ Δείτε για παράδειγμα τα δύο τελευταία χρόνια με την πανδημία, πόσο πολύ έχει επηρεάσει ολόκληρο το πρωτάθλημα. Του αξίζουν μόνο εύσημα για την προσωπικότητα του και για την καλή του καρδιά. ”

Δέκα χρόνια Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com