Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανός μεταγραφικός στόχος της Liverpool ο Jeremy Doku

Πιθανός μεταγραφικός στόχος της Liverpool ο Jeremy Doku

Τον νεαρό Jeremy Doku θα τσεκάρει για μια ακόμα φορά στο UEFA Euro 2020 το φετινό καλοκαίρι η Liverpool.

Ο νεαρός είναι στους 26 εκλεκτούς του Roberto Martinez που θα εκπροσωπήσουν την εθνική ομάδα του Βελγίου στην εκπρόθεσμη φετινή διοργάνωση, ενώ είναι μέλος της από τον Σεπτέμβρη του 2020.

Ο ταχύτατος εξτρέμ μεταγράφηκε πέρυσι το καλοκαίρι στην Stade Rennais από την Anderlecht, αλλά το 2018 είχε εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον η Liverpool. Συγκεκριμένα, ο Doku μαζί με τον πατέρα του είχαν επισκεφθεί την πόλη, ενώ είχαν περιηγηθεί στο Anfield από ανθρώπους της ομάδας. Εκεί, σε κουβέντα που είχε με τον ποδοσφαιριστή και τον πατέρα του, ο Jurgen Klopp τους εκμυστηρεύτηκε πως ο 16χρονος τότε Βέλγος θα μπορούσε να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Sadio Mane σε λίγα χρόνια.

Όλα αυτά υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η Liverpool Echo, η οποία αναφέρει πως ο Doku μίλησε και με τους Gerrard, Salah, Mane, Wijnaldum και Mignolet, αλλά εν τέλει προτίμησε να παραμείνει κάτοικος Βρυξελλών και να συνεχίζει την εξέλιξή του στην Anderlecht.

Είναι γνωστό πως η Liverpool συνεχίζει το σκάουτινγκ για παίκτες που έχει προηγουμένως ενδιαφερθεί, όπως έγινε στη περίπτωση του Mo Salah, όταν εκείνος επέλεξε την Chelsea αντί των κόκκινων το 2013 και το ίδιο θα ισχύει και στη περίπτωση του 19χρονου εξτρέμ.

Με την Liverpool να ψάχνει για παίκτες στην επιθετική γραμμή, ο Doku θα είναι ένας από τους παίκτες στη λίστα της ομάδας και κάποιες καλές εμφανίσεις (αν αγωνιστεί) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα τον ανεβάσουν ακόμα περισσότερο. Παρόλα αυτά, φαντάζει δύσκολο να γίνει αυτό το καλοκαίρι η μεταγραφή, καθώς το παρελθόν του παίκτη δείχνει ότι βάζει την εξέλιξη του πάνω από τα ονόματα των ομάδων. Ο Βέλγος δεν έχει κλείσει καν χρόνο ακόμα στην Γαλλία και οι πιθανότητες να αποχωρήσει τόσο νωρίς από μια ομάδα στην οποία θεωρείται βασικός είναι πολύ λίγες.

 

O Doku με την Stade Rennais στο Champions League
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com