Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neco Williams: «To Euro είναι η εκπλήρωση ενός παιδικού μου ονείρου»

Neco Williams: «To Euro είναι η εκπλήρωση ενός παιδικού μου ονείρου»

O Neco Williams με την εθνική Ουαλίας.

Στο πρώτο του μεγάλο τουρνουά σε επίπεδο εθνικών ομάδων ετοιμάζεται να λάβει μέρος ο Neco Williams, ο οποίος είναι στην αποστολή της εθνικής Ουαλίας.

Το δεύτερο δεξί back της Liverpool αναφέρθηκε στο επερχόμενο Euro ως ένα όνειρο, το οποίο ετοιμάζεται -όπως και ο Harry Wilson- να πραγματοποιήσει με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Στα πλαίσια των δηλώσεών του για τη διοργάνωση, ο Neco αναφέρθηκε και στις αναμετρήσεις εναντίον παικτών με τους οποίους έχει συνυπάρξει στους Reds, όπως οι Xherdan Shaqiri και Ozan Kabak, οι εθνικές ομάδες των οποίων βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τους Ουαλούς.

Τα του παίκτη της ομάδας μας ήταν τα εξής:

«Θυμάμαι σαν χθες να παρακολουθώ το Euro 2016, και κάθε φορά πού έβλεπα την Ουαλία να σκοράρει ή να κερδίζει ανατρίχιαζα.»

«Είπα στον εαυτό μου ότι αν μπορέσω να συνεχίσω να προοδεύω και να βελτιώνομαι σαν παίκτης, ίσως να μπορώ να κερδίσω μία θέση στο Euro 2020.»

«Έχουμε ένα μεγάλο καλοκαίρι μπροστά μας. Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Σαν μικρό παιδί ονειρεύεσαι πάντα να παίξεις σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου. Το να εκπληρώσω αυτό το όνειρο είναι για μένα ένα όνειρο πού βγήκε αληθινό.»

Για τις επικείμενες «κόντρες» με συμπαίκτες του στη Liverpool:

«Το κουβεντιάζαμε λίγο μεταξύ μας για λίγους μήνες», αναφέρεται αρχικά σε συνομιλίες του με τον Shaqiri.

«Έχουμε επίσης και τον Ozan στην Τουρκία, οπότε οι τρεις μας μιλούσαμε γι’ αυτό. Τίποτα σοβαρό. Η καλύτερη ομάδα εκείνη τη μέρα θα κερδίσει.»

«Είναι πρώτη φορά πού όλοι μας οι παίκτες είναι υγιείς και έτοιμοι. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για τα παιχνίδια (πού έρχονται), και τώρα θέλουμε απλά να ξεκινήσει το Euro.»

Τέλος, ο Neco Williams μίλησε και για τη βοήθεια πού έχει δεχτεί από ‘παλιούς’ της Liverpool, όπως οι Jordan Henderson και James Milner:

«Προπονούμαι κάθε μέρα με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, και αυτό θα με βοηθήσει 100% να αναπτυχθώ και να ωριμάσω σαν παίκτης.»

«Δέχομαι πάντα συμβουλές από μεγαλύτερους παίκτες της πρώτης ομάδας όπως ο Jordan Henderson και ο Milner. Μιλάμε αρκετά τακτικά ώστε να πάρω κάποιες καλές συμβουλές σχετικά, αλλά και άσχετα με το ποδόσφαιρο. Είμαι ένα νέο παιδί και έχω πολλά να βελτιώσω, όπως πολλοί άλλοι παίκτες.»

«Παρότι είμαι νέος, έχω αποκτήσει λίγη εμπειρία φέτος στο Champions League, την Premier League και τα Κύπελλα.»

«Έχω ωριμάσει και έχω κερδίσει αυτοπεποίθηση ώστε να προχωρήσω και να τα πάω καλά στο Euro. Μακάρι να κερδίσω μία θέση στη βασική 11αδα.»

Ο Neco Williams θα εκπροσωπήσει την Ουαλία στο Euro.
Ο Neco Williams θα εκπροσωπήσει την Ουαλία στο Euro.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com