Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Henderson στον Alexander-Arnold

Το μήνυμα του Henderson στον Alexander-Arnold

Μήνυμα στήριξης στον Trent Alexander-Arnold, ο οποίος τραυματίστηκε και θα χάσει το Euro θέλησε να στείλει ο αρχηγός των Reds, Jordan Henderson μετά την φιλική αναμέτρηση της εθνικής Αγγλίας με την Ρουμανία.

Ο δεξιός back των Reds θα μείνει έξω για περίπου έξι εβδομάδες, χάνοντας το Euro, με τον Ben White της Brighton να είναι εκείνος που τον αντικατέστησε.

Ο Hendo δήλωσε αναφορικά με τον τραυματισμό του Trent:

“ Ναι, ακούστε. Ο Trent θα είναι μια χαρά, είναι ένας δυνατός χαρακτήρας. ”

“ Είναι ακόμη ένα νέο παιδί και έχει πολλά άλλα τουρνουά μπροστά του. Φυσικά και είναι απογοητευμένος. Θεωρώ πως τα πήγε πολύ καλά κατά τους τελευταίους μήνες της σεζόν, όσο αφορά τις εμφανίσεις του. Νομίζω πως ήταν εξαιρετικός. Οπότε ναι, θα είναι απογοητευμένος. ” Δήλωσε ο Henderson στο Sky Sports.

“ Εγώ του είπα να πάει να ξεκουραστεί, να αναρρώσει, να βγάλει το ποδόσφαιρο από το μυαλό του για μερικές εβδομάδες και έπειτα να επιστρέψει έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας. Και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει. ”

Ο Trent είναι σαφώς απογοητευμένος, μετά τον τραυματισμό του, όμως η Liverpool θεωρεί πως θα είναι έτοιμος για την έναρξη της pre season στα μέσα του επόμενου μήνα.

Ο Jordan Henderson είναι πάντα στο πλευρό του Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com