Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε ο Henderson, βασικοί Robertson και Τσιμίκας

Επέστρεψε ο Henderson, βασικοί Robertson και Τσιμίκας

Στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου 4 μήνες επέστρεψε ο Jordan Henderson το απόγευμα της Κυριακής, συμπληρώνοντας ένα ημίχρονο στη φιλική νίκη της εθνικής Αγγλίας με 1-0 κόντρα στη Ρουμανία.

Ο Hendo πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο και είχε πολύ καλή απόδοση και ένα κερδισμένο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να το μετατρέψεις σε γκολ.

Ο αρχηγός σχετικά με την επιστροφή του στην δράση δήλωσε:

“ Ήταν πολύ καλό που βρέθηκα στον αγωνιστικό χώρο για 45 λεπτά, μετά από τόσο καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να το κάνω αυτό. ”

“ Ήταν σημαντικό για εμένα και από πλευράς φυσικής κατάστασης και από ψυχολογικής πλευράς, που επέστρεψα στο γήπεδο και πήρα κάποια λεπτά. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. ”

Για το Euro που ξεκινά:

“ Προπονούμαι εδώ και αρκετό καιρό. Τις τελευταίες εβδομάδες προπονούμαι ατομικά, το έκανα και με την Liverpool στο τέλος της σεζόν και το κάνω τώρα με την Αγγλία. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες προσπαθώ να προσαρμοστώ στον ρυθμό. ”

“ Θα χρειαστούμε ολόκληρο το ρόστερ. Έχω παρατηρήσει και σε άλλα τουρνουά πως χρειάζεσαι ολόκληρο το ρόστερ σου. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και θα είμαι έτοιμος, όποτε μου ζητηθεί. ” Σημείωσε ο Henderson.

Ο Andrew Robertson συμπλήρωσε 64 λεπτά στη φιλική νίκη της Σκωτίας επί του Λουξεμβούργου, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας ολόκληρο το 90λεπτο και μοίρασε μια ασίστ στην επικράτηση της εθνικής Ελλάδος επί της Νορβηγίας με 1-2.

Henderson και Rashford μετά το 1-0 των Άγγλων.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com