Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μεγάλη μάχη αναμένεται για την υπογραφή του Marko Grujic

Μεγάλη μάχη αναμένεται για την υπογραφή του Marko Grujic

Μεγάλος πλειστηριασμός για την απόκτηση του Marko Grujic αναμένεται να υπάρξει το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ian Doyle στη Liverpool Echo.

Ο Σέρβος χαφ υπήρξε η πρώτη μεταγραφή του Klopp από τον Ερυθρό Αστέρα το Γενάρη του 2016 και εντάχθηκε στο ρόστερ 6 μήνες μετά. Από το καλοκαίρι του 2018 έχει δοθεί δανεικός και τις τρεις χρονιές, δύο φορές στην Hertha Berlin και πέρυσι στην Porto.

Η τελευταία είναι μία από τις ομάδες που θα κυνηγήσουν τον παίκτη, καθώς φαίνεται πως έπεισε τους Πορτογάλους με τις εμφανίσεις του, ειδικά στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και ομάδες της Bundesliga, καθώς ο Grujic διατηρεί πολύ καλό όνομα στη Γερμανία μετά τα δύο χρόνια που πέρασε δανεικός στην Hertha. Οι ενδιαφερόμενοι όμως δεν σταματάνε εκεί, καθώς οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στη πρόκριση της Porto επί της Juventus τον έβαλαν στα ραντάρ ομάδων και της Serie A.

Ο Grujic έκανε 39 συμμετοχές πέρυσι, σκοράροντας δύο φορές. Οι ιθύνοντες της Porto έμειναν ευχαριστημένοι και ήδη είχαν επικοινωνήσει με την Liverpool για την επέκταση του δανεισμού για ένα ακόμα χρόνο.  Όμως, το ενδιαφέρον από Ιταλία και Γερμανία για τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή ήχησε καμπανάκι στα αυτιά των »Δράκων», οι οποίοι τώρα δουλεύουν τη περίπτωση αγοράς του.

Ο ποδοσφαιριστής κοστολογείται κοντά στις 20 εκατομμύρια λίρες, αρκετά παραπάνω από τις 5.1 εκατομμύρια που ξόδεψαν οι Reds το 2016. Ο 25χρονος αμυντικός χαφ τελευταία φορά φόρεσε την κόκκινη φανέλα την 1η Οκτωβρίου 2020 στην ήττα από την Arsenal στα πέναλτι για το Carabao Cup, ενώ συνολικά έγραψε 16 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

 

Ο Marko Grujic σκοράρει επί της Lincoln
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com