Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η τοιχογραφία για τον Carragher με αφιέρωση προς τους 96

Η τοιχογραφία για τον Carragher με αφιέρωση προς τους 96

Ο Jamie Carragher είναι ένας ακόμα άνθρωπος της Liverpool προς τιμήν του οποίου σχεδιάστηκε τοιχογραφία μέσα στην πόλη της ομάδας μας.

Τα «αποκαλυπτήρια» της τοιχογραφίας έγιναν εντός της τρέχουσας βδομάδας, και στην ουσία το εν λόγω έργο τέχνης περιποιεί τιμή στο 23 Foundation, το ίδρυμα πού δημιούργησε ο Carra το 2009 με σκοπό να φέρει θετικές αλλαγές στη ζωή μικρών ντόπιων παιδιών.

Η τοιχογραφία απαρτίζεται από τρία μέρη. Στα δύο πρώτα εικονίζεται ο Carragher, αρχικά με τη φανέλα της Everton -της οποίας ήταν οπαδός σαν παιδί- σε παιδική ηλικία, και έπειτα στην Κωνσταντινούπολη να σηκώνει το τρόπαιο του Champions League με τους Reds.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος βλέπουμε την περίφημη φωτογραφία των δύο παιδιών πού κρατιούνται χέρι-χέρι στο Anfield, το ένα με φανέλα της Everton και τον αριθμό 9 στην πλάτη, και το άλλο με φανέλα της Liverpool και το 6, μία φωτογραφία πού τραβήχτηκε στο Merseyside Derby της σεζόν 2011-12, 23 χρόνια μετά το τραγικό συμβάν στο Hillsborough.

Η τοιχογραφία στην ουσία είναι ένα «ευχαριστώ» προς το 23 Foundation για το έργο πού έχει επιτελέσει την τελευταία δωδεκαετία. Μέχρι σήμερα, το ίδρυμα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 3.000.000 λίρες για τους σκοπούς της παροχής βοήθειας σε ντόπια παιδιά.

O Jamie Carragher φωτογραφίζεται μπροστά από την τοιχογραφία πού ζωγραφίστηκε προς τιμήν του ίδιου και του ιδρύματός του.
O Jamie Carragher φωτογραφίζεται μπροστά από την τοιχογραφία πού ζωγραφίστηκε προς τιμήν του ίδιου και του ιδρύματός του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com