Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έχει τελειώσει η καριέρα του Loris Karius στο Anfield

Έχει τελειώσει η καριέρα του Loris Karius στο Anfield

Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι πια η μόνιμη αποχώρηση του Loris Karius από το Anfield, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Liverpool Echo, Paul Gorst.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των αναγνωστών, ο ρεπόρτερ ανέφερε πως η Liverpool θα δανείσει ξανά τον παίκτη, αν δεν βρεθεί κάποιος αγοραστής.

Συγκεκριμένα, ο Paul Gorst δήλωσε πως «ο Karius δεν έχει μέλλον στη Liverpool. Ακόμα ένας δανεισμός, στην Union Berlin αυτή τη φορά, δεν δούλεψε για τον Γερμανό goalkeeper, ενώ είναι άξιο αναφοράς πώς η Liverpool ίσως χρειαστεί έναν τρίτο τερματοφύλακα.»

«Αυτός, παρόλα αυτά, δεν θα είναι ο Karius. Η ομάδα θα ψάξει να δανείσει ακόμα μια φορά τον παίκτη αν δεν βρεθεί ομάδα πρόθυμη να τον αποκτήσει.»

Ο Γερμανός έχασε τη θέση του στο σύλλογο μετά τα λάθη του στο τελικό του Champions League το 2018, στην ήττα με 3-1 από τη Real Madrid.

Στα 27 του όμως, δεν μπορούμε να αναφερόμαστε σε μία τελειωμένη καριέρα. Παρόλα αυτά, έκανε μόλις 5 εμφανίσεις τη περσινή σεζόν, κάτι που έκανε τη χρηματιστηριακή του αξία να βρίσκεται στο χαμηλότερο της σημείο

Είναι εμφανές πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Mainz χρειάζεται συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά σε κάποια ομάδα, κυρίως για να ξαναβρεί την – εδώ και μία διετία – χαμένη αυτοπεποίθηση του.

Ο Loris Karius τον Αύγουστο του 2018 σε φιλικό κόντρα στην Torino.
Ο Loris Karius τον Αύγουστο του 2018 σε φιλικό κόντρα στην Torino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com