Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Clean sheet ο Alisson, αλλαγή Firmino και Fabinho

Clean sheet ο Alisson, αλλαγή Firmino και Fabinho

Με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας αγωνίστηκαν τα ξημερώματα οι Alisson Becker, Bobby Firmino και Fabinho της Liverpool εναντίον του Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η ομάδα του Tite υποδέχθηκε στο Porto Alegre το Εκουαδόρ, με τον keeper των Reds να ξεκινά με τη Selecao για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2019, με τους Fabinho και Firmino να μένουν όμως στον πάγκο, αφού προτιμήθηκαν οι Casemiro και Gabriel Barbosa αντίστοιχα.

Ο Ali πέρασε ένα ήσυχο βράδυ, χωρίς να απειληθεί από τους επιθετικούς του Εκουαδόρ, με την Βραζιλία να παίρνει κεφάλι στο σκορ, χάρη στο τέρμα του Richarlison στο 65′, πριν διπλασιάσει το προβάδισμα της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Neymar στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στις καθυστερήσεις πέρασε στον αγώνα ο Fabinho, αντί του Richarlison, ενώ ο Bobby Firmino είχε αντικαταστήσει τον Gabriel Barbosa στο 75ο λεπτό.

Ήταν η πέμπτη νίκη της εθνικής Βραζιλίας σε ισάριθμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Βραζιλία επιστρέφει στη δράση την επόμενη Παρασκευή, ξανά για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στην Παραγουάη, πριν την έναρξη του Copa America στις 14 του μηνός, για το οποίο αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με την διεξαγωγή του ή την αναβολή του.

Εύκολη νίκη για την Βραζιλία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com