Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα είναι έτοιμος για την αρχή της pre-season ο Trent»

«Θα είναι έτοιμος για την αρχή της pre-season ο Trent»

Ο Trent Alexander-Arnold τραυματίστηκε στον φιλικό αγώνα της περασμένης εβδομάδας με την Αυστρία και θα χάσει το Euro, ωστόσο η Liverpool θεωρεί πως ο αμυντικός θα είναι έτοιμος για την έναρξη της Κόκκινης pre-season στις 12 Ιουλίου, σύμφωνα με τον David Maddock της Mirror.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία των Reds θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου στο The AXA Training Centre, με τις αρχικές προπονήσεις να γίνονται επί Αγγλικού εδάφους, πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Γαλλία ή την Αυστρία.

Πιθανότερος προορισμός είναι η Γαλλία και συγκεκριμένα το Evian, το οποίο επισκέφθηκαν οι Reds το 2018 και το 2019. Η ομάδα του Jürgen Klopp θα ήθελε να επιστρέψει στον συγκεκριμένο προορισμό, αν δεν της αλλάξει τα σχέδια η πανδημία και οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί.

Οι Reds αναμένεται να δώσουν και ορισμένα φιλικά, μέχρι την έναρξη της Premier League στις 14 Αυγούστου, εκ των οποίων το ένα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κόντρα στη Lyon, εις μνήμην του Gerard Houllier, που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο.

Από τις πρώτες προπονήσεις αναμένεται να ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα και οι Joe Gomez, Virgil van Dijk και ίσως ο Joel Matip, ενώ στις 12 Ιουλίου θα δώσουν το παρών στο Kirkby μεταξύ άλλων οι Sadio Mane, James Milner, Nat Phillips, Κώστας Τσιμίκας, Ibrahima Konate, Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita, Harvey Elliott, Curtis Jones και Rhys Williams.

Στις 12 Ιουλίου η πρώτη προπόνηση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com