Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σκέφτεται να μην κατέβει στο Copa America η Βραζιλία»

«Σκέφτεται να μην κατέβει στο Copa America η Βραζιλία»

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το Copa America, το οποίο πριν από λίγες μέρες μετακινήθηκε από την Αργεντινή στη Βραζιλία, λόγω των κρουσμάτων COVID-19.

Το πρόβλημα όμως είναι πως η Βραζιλία αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τον κορονοϊό, με πολλά κρούσματα και πολλά θύματα, κάτι που έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία στους ποδοσφαιριστές της Selecao, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα σκέφτονται να μην κατέβουν στην διοργάνωση.

Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το επόμενο Σάββατο, όμως όπως αναφέρεται στην Βραζιλία, οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές και ειδικότερα εκείνοι που αγωνίζονται στην Premier League σκέφτονται σοβαρά να μην αγωνιστούν, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα με τον κορονοϊό.

Η Liverpool έχει τρεις παίκτες στην εθνική Βραζιλίας και συγκεκριμένα τους Alisson Becker, Bobby Firmino και Fabinho και μια πιθανή ακύρωση του Copa America ή άρνηση της Βραζιλίας να συμμετάσχει, θα αποτελέσει καλό νέο για την ομάδα και για τον Jürgen Klopp.

Όπως έγραψε στο Twitter, ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Marcos Bertoncello, οι Βραζιλιάνοι διεθνείς που αγωνίζονται στην Ευρώπη αρνήθηκαν να προπονηθούν το πρωί της Παρασκευής και θέλουν να συζητήσουν μέσα στη μέρα αναφορικά με την συμμετοχή ή όχι της χώρας στη διοργάνωση.

Τις επόμενες ώρες κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε νεότερα.

Σκέφτονται να μην κατέβουν στο Copa America οι Βραζιλιάνοι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com