Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η προπόνηση του Henderson με την U18

Η προπόνηση του Henderson με την U18

Ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson προπονήθηκε με την Under 18 ομάδα του συλλόγου, όπως αποκάλυψε σήμερα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των Reds ο προπονητής της ομάδας, Marc Bridge-Wilkinson.

Η U18 της Liverpool έφτασε φέτος μέχρι τον τελικό του FA Youth Cup, γνωρίζοντας όμως την ήττα με 2-1 από την Aston Villa.

Ο Marc Bridge-Wilkinson αποκαλύπτοντας την προπόνηση του Hendo με την U18, ανέφερε:

“ Ο Jordan ήρθε και προπονήθηκε μαζί μας. Ήταν κάτι που επιθυμούσαν τόσο ο Alex [Inglethorpe] και το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας. Ήθελε και ο ίδιος να κάνει κάποια έξτρα προπόνηση. ”

“ Μετά την απογοήτευση του αποτελέσματος του αγώνα με την Aston Villa μερικές μέρες πριν, ήταν πιθανότατα η τέλεια μέρα για να συμβεί αυτό. Αποτέλεσε μια ώθηση για την ομάδα. ”

“ Η προπόνηση ήταν πραγματικά καλή και ο Jordan αποτέλεσε μια καλή προσθήκη σε αυτή. Προπονήθηκε με έναν φανταστικό τρόπο και έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά, όπως κάνει πάντα. ”

“ Τα παιδιά ήθελαν να δείξουν στον αρχηγό της ομάδας τι μπορούν να κάνουν στην προπόνηση. Εκείνος ήταν πραγματικά καλός και με όρεξη. ”

“ Δεν γίνεται να πεις αρκετά καλά πράγματα για τον Jordan. Προπονήθηκε κανονικά και βεβαιώθηκε πως όλα στην προπόνηση θα κυλήσουν ομαλά. Το τέμπο του στην προπόνηση σταδιακά ανέβαινε, λόγω του χαρακτήρα του και της ποιότητας του. ”

“ Έλειψε πολύ στον σύλλογο, όταν έχασε τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Ελπίζουμε να μπορέσει να τα πάει πολύ καλά στο Euro ο Jordan, καθώς και τα πράγματα να πάνε καλά για εκείνον. ”

Σημαντική προπόνηση με την U18 για τον Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com