Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Trent και Henderson ο Southgate

Μίλησε για Trent και Henderson ο Southgate

Ο Gareth Southgate ανακοίνωσε χθες το απόγευμα την τελική του αποστολή για το EURO, με τον Trent Alexander-Arnold και τον Jordan Henderson να βρίσκονται εντός αυτής.

Ο τεχνικός των Τριών Λιονταριών μίλησε για τους δύο ποδοσφαιριστές, μετά την ανακοίνωση της αποστολής.

Για τον Trent είχε να πει:

“ Μίλησα με τον Trent πριν από τρεις εβδομάδες. Όλες οι ιστορίες που έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες έχουν κάτι περίεργους τίτλους και περίεργο περιεχόμενο, το οποίο δεν καταλαβαίνω από που προέρχεται. ”

“ Νιώθω πως αυτά τα άρθρα απέχουν πολύ από την αλήθεια. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μίλαγα ποτέ σε έναν παίκτη για τα άρθρα που διαβάζω για εμένα, τα οποία δεν αληθεύουν. Πρέπει όμως να αποδεχθώ πως αυτή είναι η δουλειά που κάνω και οι άνθρωποι κάνουν εικασίες και γράφουν πως είναι αποκλειστικό τους. ”

“ Ο παίκτης όμως, όταν τα διαβάζει μπορεί να νιώσει πως ενδέχεται να αληθεύουν και ότι ο προπονητής μιλάει στους δημοσιογράφους πίσω από την πλάτη του. Αυτό όμως δεν ισχύει. ”

“ Ακόμη και χθες (Δευτέρα), την ώρα που έκανε προπόνηση στα φάουλ και την ίδια ώρα διάβαζε πως δεν θα ήταν στο EURO. Για εμένα όμως αυτό δεν αποτελεί δράμα, το αποδέχομαι ως προπονητής της Αγγλίας. Σε αυτόν τον κόσμο ζούμε. ” Πρόσθεσε ο Southgate.

“ Εγώ όμως θέλω να προστατεύσω τους παίκτες μου. Μιλήσαμε στον Trent χθες το βράδυ και του είπαμε πως δεν γνωρίζουμε από που προέρχονται όλα αυτά. ”

“ Ο κόσμος λέει επίσης πως είμαι προκατειλημμένος και πως δεν μου αρέσει το παιδί. Εμένα δεν με ενοχλεί, όμως πρέπει να σκέφτομαι και τους παίκτες μου. ”

Στη συνέχεια εξήγησε την απόφαση του να συμπεριλάβει 4 δεξιά back στην αποστολή:

“ Ο Kieran (Trippier) αγωνίζεται και ως wing back. Ο Reece James έχει αγωνιστεί και στα δεξιά της τριάδας και ως wing back. ”

“ Ο Trent αγωνίζεται ως δεξί back και ο Kyle Walker έχει παίξει για εμάς ως δεξί στόπερ σε τριάδα, καθώς και ως αριστερό back. Ο James έπαιξε ως μέσος κόντρα στην Aston Villa. ”

“ Βασικά, είναι οι 26 καλύτεροι μας ποδοσφαιριστές, για αυτό είναι στην αποστολή. Αν μπορούσα να επιλέξω και πέμπτο ή έκτο δεξί back, κατά πάσα πιθανότητα θα το έκανα! ”

Για τον Jordan Henderson:

“ Με τον Jordan και τον Harry Maguire έχουμε δύο παίκτες που είναι στο επίπεδο που θα θέλαμε, όσο αφορά τον βαθμό ετοιμότητας τους. ”

“ Ο Jordan προπονήθηκε με την ομάδα καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οπότε αυτό είναι καλό. Θα αγωνιστεί αύριο (σ.σ. σήμερα). Η πρόοδος του είναι καλή, όμως θα πρέπει να είμαστε και ρεαλιστικοί. ”

“ Ο Hendo πρέπει να κάνει κάποια πράγματα για να είναι διαθέσιμος, όμως οι ηγετικές του ικανότητες η παρουσία του, έχουν ήδη γίνει αισθητές στην ομάδα. ”

“ Πιστεύουμε πως αξίζει να τους έχουμε μαζί μας, λόγω της εμπειρίας τους και του ότι μπορούμε να τους βοηθήσουμε να φτάσουν στο επίπεδο που θέλουμε για το τουρνουά. ”

Θα αγωνιστεί απόψε ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com