Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπέγραψε στην Liverpool ο Fatawu Issahaku

Υπέγραψε στην Liverpool ο Fatawu Issahaku

Οι επενδύσεις για το μέλλον από την Liverpool συνεχίζονται, αφού το βράδυ του Σαββάτου υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα ο 17χρονος Γκανέζος, Abdul-Fatawu Issahaku.

Όπως αποκαλύπτουν τα μέσα ενημέρωσης της Γκάνας, ο μέσος υπέγραψε για πέντε χρόνια στους Reds, οι οποίοι κινήθηκαν έξυπνα και τον «έκλεψαν» μέσα από τα χέρια της Bayer Leverkusen.

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του και υπέγραψε στην Liverpool με τα διπλά χρήματα από εκείνα που του έδινε η Leverkusen.

Ο παίκτης βρισκόταν στην Γερμανία από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδα, για να τελειώσει την μεταγραφή του στην Bayer Leverkusen, όμως η Liverpool κατέθεσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μια καλύτερη πρόταση, τόσο στον ίδιο, όσο και στην πρώην πλέον ομάδα του, Steadfast FC.

Ο σύλλογος της Γκάνας έκανε φυσικά αποδεκτή την πρόταση και ο Issahaku πέρασε από ιατρικές εξετάσεις σε νοσοκομείο της Γερμανίας την Παρασκευή και το Σάββατο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Liverpool.

Αυτή η απόφαση του παίκτη, καθώς και η στάση του Νιγηριανού μάνατζερ του, δεδομένα δυσαρέστησαν και απογοήτευσαν την Leverkusen, η οποία θεωρούσε πως η μεταγραφή ήταν κλεισμένη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν και αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την κάτω των 20 εθνική ομάδα της Γκάνας.

Οι πολύ καλές του εμφανίσεις τόσο σε συλλογικό, όσο σε νεανικό εθνικό επίπεδο, του έδωσαν την κλήση για την ανδρική ομάδα της Γκάνας για τα φιλικά παιχνίδια του Ιουνίου κόντρα σε Μαρόκο και Ακτή Ελαφαντοστού.

Ένα ακόμη σπουδαίο ταλέντο στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com